Comentarii pe articolul Topul celor mai valoroase branduri ale Europei


Greseala grosolana

Ovidiu Sorea la 18 Septembrie 2008, ora 13:47
Greseala grosolana
D-na (D-ra) Simina Mistreanu dumneavoastra cititi materialul inainte sa-l publicati ? Sau stati rau cu matematica? "Cu o valoare estimata la 32,8 miliarde de euro, Nokia este cel mai important brand european, urmat de LVMH si ... ". "Astfel, brandul francez LVMH ocupa pozitia secunda cu o valoare de 34,9 miliarde euro, ... "
De cand 32,8 miliarde euro este mai mare decat 34,9 miliarde euro ?
Roberto Munteanu la 18 Septembrie 2008, ora 16:51
Greseala este la tine, Ovidiu. Mai citeste, te rog, odata. Scrie 38,2 miliarde, nu 32,8 ! Cere-ti scuze Siminei !
Ovidiu Sorea la 18 Septembrie 2008, ora 20:21
Greseala este la tine, Ovidiu. Mai citeste, te rog, odata. Scrie 38,2 miliarde, nu 32,8 ! Cere-ti scuze Siminei! Trimis de Roberto Munteanu la 18 Septembrie 2008, ora 16:51
DISTRACTIV!
D-le Roberto Munteanu ati citit cam tarziu acest articol. Iata derularea faptelor: ABIA DUPA CE AM TRIMIS EU OBSERVATIA, AUTOAREA A EFECTUAT "CORECTURA" iar dumneavoastra ati citit materialul ulterior. (Poate au mai observat si altii eroarea, dintre cei care au citit inainte de ora 16:51). Credeti cumva ca nu stiu sa citesc? Iar acum trebuie sa-mi cer eu scuze pentru ca AM OBSERVAT ! TIPIC ROMANESC ! Roberto Munteanu daca taceai, filosof ramaneai!
Roberto Munteanu la 19 Septembrie 2008, ora 16:05
Numai cine nu munceste nu greseste. Poate e asa cum spui dar, totusi, rautatea si tonul folosit de tine dezvaluie un om, fie care nu munceste (si ca atare nu stie ce inseamna a gresi), fie un mic dictator. Sunt curios, esti la fel de exigent cu tine insuti asa cum esti si cu ceilalti?
Fierarul Iocan la 22 Septembrie 2008, ora 17:47
Pacat ca nu apar comentarii serioase, pe continutul de idei al articolului, ale specialistilor in economie. Eu un simplu fierar, din Silistea Gumesti, as vrea sa stiu ce inseamna pentru romani sa fii pe penultimul loc in topul brandurilor din Europa. Poate daca "nu ne vindeam tara", asa cum am facut-o cu Sidexul, petrolul, aluminiul, cimentul si cam tot, am fi avut si noi loc mai in fata. Cel putin asa se gandeste, la noi, la Silistea Gumesti. O fi bine, n-o fi bine, poate cineva, mai priceput, sa ma lamureasca ?

  Inapoi la articolul Topul celor mai valoroase branduri ale Europei

Setari Cookie-uri