Comentarii pe articolul Profetiile si strategia unui miliardar pentru piata imobiliara din Romania


Parcare liftata

Arh. Ioan Nicolaie Stancu la 19 Septembrie 2008, ora 12:27
Parcare liftata
Cred ca construirea unor obiective importante in zone 0 centrale vor trebui sa aibe asigurate locurile de parcare pentru utilizatorii permanenti si cei in trecere. Rezolvarea pe orizontala in exterior cat si in zonele subterane ale cladirilor nu rezolva sau nu sunt rentabile. Solutia ar fi parcarile liftate. Intereseaza pe cineva aceasta solutie ?!
Bogdan Alexandru Danalache la 22 Septembrie 2008, ora 01:46
Poti cere maxim 14 RON la 24 de ore pe masina si atunci afli in cat timp dai bani la smenarii astia inapoi. Insa in Bunkerest inca nu s-au implinit zonele de aglomeratie care sa-si permita un astfel de risc de lunga durata. Platitorul tintit prefera sa lase masina acasa sau pe coclauri si sa lege eco bicicleta de stalp. Parcare cu rampe mobile e o chestie faina insa bisnitarii vor bani pe chestii mai putin inteligente. In loc sa faca o fabrica biopharma noua prefera sa o mute pe alta epuizata. E mai ieftin.
Constantin Tudoran la 23 Septembrie 2008, ora 09:29
Bizonul de bucuresti n-o sa vrea niciodata sa-si lase masina in parcare platita. Din doua motive: primul- e prea smecher pentru asa ceva, si al doilea- n-are bani. Leasingul la Pasat si rata la casa i-au papat tot avutul. Ramane doar sa se dea "Batman" prin bucuresti (scriu intentionat cu litere mici acest cuvant).

  Inapoi la articolul Profetiile si strategia unui miliardar pentru piata imobiliara din Romania

Setari Cookie-uri