Comentarii pe articolul (P) Preturile sistemelor de supraveghere a flotelor auto - in scadere


Spargatori de piata

Mihai Ionescu la 22 Septembrie 2008, ora 14:55
Spargatori de piata
SAS Grup lider de piata al sistemelor de monitorizare prin GPS. Au fost auditati de cineva? Si chiar daca ar fi, acesti domni nu fac altceva decat sa strice piata intr-un moment in care nu e cazul. Ei cred ca au multe comenzi si de aceea ieftinesc produsul. Se duc singuri de rapa....
Marian Aronescu la 23 Septembrie 2008, ora 10:23
De ce sa fie rau ca scad preturile, ca doar castiga din abonamente o gramada de bani? Tu cred ca esti de pe la concurenta care nu tine pasul cu ei, ca altfel nu inteleg ce ti se pare putin 5 Euro/luna/masina? Eu chiar o sa-i contactez sa cumpar niste aparate de la ei, dar sa mai scada nitel preturile!
Mihai Ionescu la 24 Septembrie 2008, ora 15:45
Am lucrat la un moment dat la concurenta lui SAS. Si stiu ce inseamna "volum" pe piata de GPS tracking. De asemenea, stiu ca SAS nu stie sa vanda decat daca vinde ieftin, ceea ce nu e cazul pentru momentul actual al pietei din Romania. Nu cred ca ei castiga atat de bine legat de abonament. Ei merg pe premiza: "Aaa... ok. Castig un Euro! Deci, castig. Deci mai exist si maine".
Eu sunt revoltat, in primul rand, pentru ca miscarea lor disperata nu face decat sa incerce sa indrepte piata de GPS tracking spre actuala piata de IT. Si cand se va intampla asta, hopa si SAS iese de pe piata. Avand in vedere ca am avut prilejul sa ii cunosc, voi fi destul de multumit cand se va intampla exitul lor de pe piata.

  Inapoi la articolul (P) Preturile sistemelor de supraveghere a flotelor auto - in scadere

Setari Cookie-uri