Comentarii pe articolul Fostul sef Evo TV integreaza continut video original in site-urile din Romania


Integrare, dar pe banii cui?

Victor la 23 Septembrie 2008, ora 12:02
Integrare, dar pe banii cui?
Articol de reclama - unde e P-ul?
Daca nu e de reclama si e informativ, am si eu cateva intrebari, probabil ce intereseaza in fapt multi din cititorii dumneavoastra.
1. Cum sa ajungi de la faliment la investitie? Stiu oameni ce au dirijat cel putin zeci de proiecte web (si nu numai) de succes si nu gasesc finantare in Romania sau astfel de pozitii. Ce tip de marketare a adus pe Sergiu Mihalcea in aceasta postura? (Italics, fonduri, bla...)
2. Cum de ati reusit sa aveti (cel putin) un articol favorabil in presa online in schimb siteul web (o realizare web nitel grabita si lipsita de setari minimale de SEO) reusind sa nu fie indexat inca in Google (orice pagina se indexeaza cu un efort de sub o ora intr-o saptamana).
Cum e posibil sa fie si varianta in care de fapt sunt eu prea subiectiv iata ce zice Silviu Mihalcea:
"TOATE publicatiile au video, dar este integrat doar pentru ca asta este trendul, nu pentru ca exista o posibilitate reala de a rupe gura pietei. SUNT PUTINI OAMENI CARE AU CREIER pentru televiziune online, pentru a dezvolta astfel de proiecte. Fac trafic imens clipurile de pe You Tube, dar NIMENI NU SE GANDESTE sa dezvolte continut video in site-urile pe care le are deja. In Italics nu mai construiesc trafic, ci ma integrez cu serviciile mele in site-urile care au deja trafic. Cream continut video care sa prezinte o companie, dar care sa o si reprezinte", a mai spus Mihalcea.
Toate si nimeni - destul de categoric pentru o piata in formare - spun asta pentru ca personal stiu cel putin doua firme mai mult decat decente ce fac serviciile pe care Mihalcea le va presta - o fac de ceva timp si cu succes. Una din companii e dedicata si alta este de productie publicitara si web.
Marja preturilor pe care le stiu eu e insa este mult mai mare - de la 300 de euro filmare si editare profesionista cu o camera la 5000 de euro campanie de imagine cu productie video pentru prezentari, web si altele. E si o chestiune de calitate - a clientului si a productiei... De urmarit realizarile Italics ...

  Inapoi la articolul Fostul sef Evo TV integreaza continut video original in site-urile din Romania

Setari Cookie-uri