Comentarii pe articolul Foamea de comisioane a agentilor de pensii private va continua si dupa 17 ianuarie 2008


Allianz

Dumea Eronim Eduard la 28 Noiembrie 2007, ora 16:20
Allianz
Allianz-Tiriac sa nu vorbeasca, pentru ca ei au unele dintre cele mai mari comisioane din piata.
Gheorghe Bobis la 28 Noiembrie 2007, ora 17:47
Au,este adevart,dar este cea mai serioasa companie....Asa ca are respectul ei,si-si permite sa aiba comisioane mai mari,datorita a ceea ce este pe piata.
Teofil Voica la 28 Noiembrie 2007, ora 22:05
Atentie: Allianz-Tiriac este un "jucator" care a cam obligat clientii unor companii sa adere la fondul lor de pensii,stire care apare si in presa si nu numai. Asta e unul din motivele pentru care are atattea clienti pe pensiile private. Insa nu asta inseamna Allianz in afara Romaniei, dar la noi asta e... Cat despre "cea mai serioasa companie", la ce va referiti? Allianz nu mai e pe primul loc in Europa. Si daca vorbim de Companii serioase sa nu le uitam pe celelalte care au traditie in pensiile private, asa ca nu putem sa vorbim de "cea mai serioasa companie". Nu prea conteaza cat de serioasa este, daca nu stie unde sa investeasca (nu vorbesc neaparat de Allianz). Totusi, mai putin cu lauda pentru Allianz.
Oricum, in Romania investitiile companiilor MARI vor merge cam in paralel. Iar cele mici sigur isi vor vinde portofoliul pentru ca nu au incotro. Asa ca...........
Teofil Voica la 28 Noiembrie 2007, ora 22:13
Cat despre comisioane, degeaba ai comisionul mare/adeziune daca nu ai pentru cine sa vinzi. Dar daca ai si un comision mare si mai ai si pentru cine sa vinzi, adica pentru o adevarata companie de administrare a fondului de pensii private, atunci...BRAVOS.
Camelia Soporan la 28 Noiembrie 2007, ora 22:16
Allianz e asa de serioasa incat agentii lor au incheiat inclusiv pensii fictive falsificand semnaturi. eu m-am trezit ca m-au inscris fara sa ma intrebe, desi eu aderasem deja la un fond privat
Dumitru Vasiu la 29 Noiembrie 2007, ora 22:07
Imi pare rau dar "cel mai stabil grup financiar din lune in anul 2006 " mie imi spune ceva .si alliantz e un brand in lume si nemtii o stiu deja .Cine nu cunoaste sa mai citeasca.Iar nivelul comisionelor arata valoarea firmelor si potentialul lor!

  Inapoi la articolul Foamea de comisioane a agentilor de pensii private va continua si dupa 17 ianuarie 2008

Setari Cookie-uri