Comentarii pe articolul Coface: Anul acesta vom avea falimente ale unor companii mari


Oare ?!

Iron Lazar la 28 Septembrie 2008, ora 11:03
Oare ?!
Domnilor,
Daca vor falimenta marile firme comunisto-feudale cu picioare de lut, oare suntem noi pregatiti de o revolutie a tinerei burghezii? Din ce am vazut eu, deocamdata tanara burghezie nu poate iesi pe baricade ca in 1848, pentru ca in acest moment politica, stie toata lumea ce este si este asa mai mult ca oricand, cantitativ si calitativ.
Cu mare surprindere am vazut ca tanara burghezie, e cam retinuta, se jeneaza sa ia puterea politica -poate ca asa e normal- din moment ce asa se produc evenimentele - dar daca asa e normal - parca poti sa fii sigur ca e bine - sau chiar daca e sigur - musai asa va fi - adica vorba lui L.B. - si tot cei neinteles, se schimba-n nentelesuri si mai mari - pentru ca D inca din antichitate umbla cu un obiect de iluminat in plina zi, in functiune, cu un scop precis, cauta un om - in zilele noastre ati vazut cu totii, este obligatoriu si legal ca toate automobilele sa circule cu farurile aprinse in plina zi in cautarea solutiilor care sunt foarte greu de gasit.
Asa ca, Adevarul este ca nu se stie. Nici astia mari in acest moment nu prea stiu pe ce lume traiesc, si se agita pentru scaune in tot felul de protocoale, cu rezultate minime, vorba lui Marco Polo - ne indreptam catre un viitor necunoscut - este singurul adevar valabil.
Singura sansa este, in efervescenta actuala, cresterea procentului celor care cred si traiesc cu frica lui Dumnezeu.

  Inapoi la articolul Coface: Anul acesta vom avea falimente ale unor companii mari

Setari Cookie-uri