Comentarii pe articolul Planul de salvare a bancilor, respins de Congresul american [UPDATE]


Foarte Bine!

Dumitru Tudor la 30 Septembrie 2008, ora 12:09
Foarte Bine!
Nu vad de ce statul ar trebui sa salveze niste mari institutii financiare care nu fac decat sa se gandeasca cum sa-si sporeasca "avutia", ajungand sa raporteze niste castiguri fabuloase fara un suport real, doar pe baza unor "forecasturi" optimiste, facute de niste baieti destepti cu studii de marketing si management, care au retributii colosale pentru nimic. S-a ajuns la un "caritas" unde tot omul de rand trebuie sa plateasca nota finala.
Sunt prea multi destepti cu studii de marketing sau management in lume, infoiati pana in varful nasului si care nu au experienta. Parerea mea este sa-i lasam sa ajunga pe strada!
Ovidiu Croitoru la 30 Septembrie 2008, ora 20:55
Perfect de acord. Inventarea de profituri ar trebui pedepsita ca infractiune cu, inclusiv, confiscarea averii si inchisoarea. Atat ca este cvasi-imposibil de dovedit. Ramane ca nota de plata sa fie achitata prin crearea de valoare adaugata ce se va confisca prin inflatie sau prin "planuri Bush". Ramane sa se traga concluziile, si de o parte si de alta a oceanului. Daca-i gasim, ii lasam sa ajunga in strada de la etajul de la care au lucrat.

  Inapoi la articolul Planul de salvare a bancilor, respins de Congresul american [UPDATE]

Setari Cookie-uri