Comentarii pe articolul Ce costuri cu forta de munca au avut angajatorii in 2007


Rusine nationala

Adrian Popescu la 1 Octombrie 2008, ora 11:37
Rusine nationala
In tara asta in care nimeni nu isi exercita autoritatea e nevoie de unul sau mai multi de "Vlad Tepes".
Romania a trebuit sa ajunga la momentul in care fenomenul de migratie a fortei de munca sa genereze dezechilibre mari pentru ca unii guvernanti sa inceapa sa isi puna intrebari (doar!). Momentul in care constatam ca ne pleaca din tara oameni calificati si supercalificati si suntem nevoiti sa aducem mina de lucru din China Pakistan, Turcia, Rep. Moldova si altele.
Am ajuns la momentul in care guvernatorul BNR iese public si spune ca tara are nevoie de "mai putina birocratie, o legislatie fiscala mai clara cu mai putine regului". Sa declare public ca guvernantii duc o politica gresita de protectie exagerata a fortei de munca. Daca mai adaug si faptul ca Basescu spune public "...e o optiune a poporului roman daca vrea sa ramana majoritar pe teritoriul Romaniei" se obtine un tablou excelent al stadiului in care a fost adusa tara in 19 ani: DEZASTRU
Poporul roman ii ofera o singura optiune lui Basescu, sa fie presedintele statului Leshoto. El isi permite sa faca asemenea declaratie DE PE POZITIA PE CARE O ARE?
Imi e rusine ca sunt contemporan cu asemenea indivizi.
Nu romanii simplii trebuiau sa plece din tara la capsuni in Spania sau in alte parti si sa trimita valuta in tara cu care nemernicii de guvernanti sa echilibreze balanta de plati externe ci guvernantii insisi trebuiau sa plece de buna voie din tara si sa faca lucrul acesta. Importurile se fac de catre baietii destepti pentru propriile buzunare, ei generand dezechilibre pe care plebea trebuie sa le suporte din bani publici. Romanii simplii au plecat din tara nu de prea bine dar lichelele care au ramas in tara in functii de varf au ramana tocmai de prea bine. Mai nelegiuitilor, asteptati sa va dea poporul afara din tara ?
Constantin-Ovidiu Dumitrescu la 5 Octombrie 2008, ora 10:18
Evident ca au ramas in tara invartitii si alte categorii de "smecher de Romania"; sunt multi prin agentii guvernamentale si ministere care isi iau de 7-8 ori salariu mediu pe economie NET si sunt incompetenti. Unde si-ar lua in Europa banul asta cu ceea ce au in creier? Ba, unii au si tupeul sa noteze in declaratiile de avere" conform cu FF. Pai declaratia de avere tocmai de-asta o faci, ca sa scrii negru pe alb cat ai luat, ca fisa fiscala nu o vede nimeni.
Este o sfidare fara margini. Ce experienta remarcabila are doamna de poate consilia un ministru sau un secretar de stat?
Doamna Basescu ia 8000 de euro de la Luxten pentru marketing. A lucrat pe undeva inainte? A citit macar vreo carte gen "guerilla marketing"? Sau e vorba de o noua strategie Luxten pentru clientii din Bamboo sau Fratelli?
Ioan Hotea la 5 Octombrie 2008, ora 12:54
Isarescu vrea sa schimbe Codul muncii astfel ca "Ilie de la scularie" sa-si schimbe mentalitatea si atitudinea fata de munca (patronii si alti deontologi spun ca muncitorul roman e lenes), care sunt invechite, adica: sa lucreze gratis, 24 ore/zi - daca se poate, si cel putin pana la varsta de 100 de ani.
Altfel suntem pierduti: ne dau afara din UE.

  Inapoi la articolul Ce costuri cu forta de munca au avut angajatorii in 2007

Setari Cookie-uri