Comentarii pe articolul Topul celor mai influenti oameni de afaceri din lume


Sa va spun o dezvaluire

Florin Dimache la 29 Noiembrie 2007, ora 16:10
Sa va spun o dezvaluire
De ce nu se mentioneaza de familia Rockefeller din America? O familie renumita de bancheri care au de-a face cu toate razboaiele pornite in lume de la castigarea independentei Americii fata de Anglia si pana in prezent. Scopul acestor oameni este sa conduca lumea in viitor!!
Cazan George la 3 Decembrie 2007, ora 11:48
Daca nu ma insel, America n-a fost niciodata nevoita sa intre in razboi cu Anglia , iar razboiul de independenta de la sfarsitul secolului XIX (aprox 1864 -1868)a avut alt scop(sau alta motivatie...!!!). a fost de altfel singurul razboi de pe teritoriul USA. ...este adevarat ca ei conduc lumea. insa toate imperiile cad, asa incat mai devreme sau mai tarziu .... in alta ordine de idei, mi-as dori o alta mentalitate pentru noi, cum ca nu trebuie sa fim o turma buna de condus ci sa promovam si noi oameni capabili si sa ne facem "curat in ograda"... sunt convins canu ne impiedica nimeni!

  Inapoi la articolul Topul celor mai influenti oameni de afaceri din lume

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile