Comentarii pe articolul Competitia a taiat la jumatate profitul Romtelecom


romtelecom

Vasile Roventa la 30 Noiembrie 2007, ora 10:27
romtelecom
Pai, in tonuri civilizate, ma bucur.
In tonuri realiste tin sa va informez ca timp de vreo 20 ani, am avut o relatie institutie-client execrabila cu ei. Competitia i-a trezit si e o dovada ca spargerea de monopol este singurul drum de trezire a monstrilor atotstapanitori. Sper ca mesajul nu e nici asa deranjant ca sa-l publicati si nici asa nerealist sa nu-l si credeti. Ba cred ca buna parte l-ati si trait.
Savulescu Catalin la 30 Noiembrie 2007, ora 12:50
Despre telefonia oferita de Romtelecom pot sa spun ca sa vede schimbari an bine la suprafata. Daca suni la 930 si vorbesti cu o operatoare dea lor trebuie sa ai rabdare si mult timp la dispozitie, minim vreo 30 de minute ca sa rezolvi ceva. Despre internet sunt la pamant cu reteaua,una scrie an contract si alta poate sa ofere.Despre profitabilitate era de asteptat ca populatia sa migreze spre ceva mai bun. cred ca daca nu o sa mearga spre a respecta contractul semnat cu clintul o sa ajunga sa funtioneze pe pierderi antrun an ,degeaba vin cu oferte daca nu poti sa onorezi trnsferul de date la cel putin 60% din cat cumpara clientul . Exemplu eu am un pachet cu 3Mb si am an realitate 0,6Mb.
Octavian Sorescu la 1 Decembrie 2007, ora 17:44
Viteza nu este garantata dar, nici ce spui tu nu este adevarat. Eu am 2Mb si descarc frecvent cu 1,8 Mb , chiar peste. Cred ca la ora actuala sunt cei mai buni de pe piata si la aria de acoperire si la raportul calitate pret , ii lasa pe multi in urma. Poate ai o problema , incearca sa chemi o ecipa de tehnicieni si sigur vei primi o expicatie .
Laurentiu Iusan la 2 Decembrie 2007, ora 18:38
Eu beneficiez de serviciile unui alt operator de 3 ani deja si nici nu ma gandesc sa ma intorc la Romtelecom.Daca luam in considerare oferta pt persoane fizice eu sunt foarte multumit: cablu tv , internet nelimitat prin fibra optica la viteze de 1 mb/s pe internet si 3 mb/s in retea si telefon cu 600 minute in retea si tarife sub ceilalti operatori in alte retele totul la 50 ron.
Din cate am inteles acelasi operator intentioneaza sa introduca si telefonie mobila cu minute incluse in retea . Nu dau nume pentru ca nu doresc sa fac reclama dar cand Romtelecom vine cu asa oferta deabia atunci se poate astepta la o crestere a profitului. Singurul avantaj al Romtelecom e ca inca are o clientela din cei care inca nu au acces la astfel de servicii(din pacate limitate la orase, zona rurala neavand prea multe de ales)

  Inapoi la articolul Competitia a taiat la jumatate profitul Romtelecom

Setari Cookie-uri