Comentarii pe articolul Catering-ul, o afacere cu gust


Catering

Iuliana la 5 Octombrie 2008, ora 19:56
Catering
De sase luni am pus pe picioare o firma de catering. Am mizat pe totul "gen occident", adica aparatura noua si de cea mai buna calitate, dotari interioare dupa standarde "cel mai curat". Am epuizat banii in ceva ce n-am prevazut, "curent trifazic", care a durat trei luni si nu am mai putut sa-mi fac reclama. La Electrica proiectul si lucrarea-n sine a durat trei luni in care nu am putut sa fac nimic. Degeaba am dotari extra daca nu le vede nimeni. In perioada asta, de trei luni de functionare si trei de stat degeaba, abia am reusit sa inchei un contract de 10 portii pe zi cu o firma. Spatiul in care am investit este inchiriat si cu toate ca nu am o chirie foarte mare cred ca in scurt timp o sa inchid. Din pacate am ajuns la fundul sacului si n-am facut nimic. Imi vine sa mor de ciuda; era visul meu dintotdeauna si s-a spulberat.
Sebastian M la 12 Noiembrie 2008, ora 22:02
Ptr. Iuliana

Cred ca trebuie sa treci peste acest moment. Este pacat de investitie si efortul realizat. Nu renunt. Reiventeza-ti oferta. Trebuie gasita o solutie. Exista cu siguranta.
Scriu aceste randuri exact in momentul in care sunt pe cale sa incep o afacere similara. Inteleg cu ce te confrunti dar cred ca poti gasi o solutie

  Inapoi la articolul Catering-ul, o afacere cu gust

Setari Cookie-uri