Comentarii pe articolul Banca Transilvania si-a triplat profitul la noua luni, pana la 109 mil. euro


Vrajeala de adormit actionarii

Laurentiu Visan la 6 Octombrie 2008, ora 08:36
Vrajeala de adormit actionarii
E vrajeala mare. Se pregatesc sa reintre la tranzacionare pe BVB si ca sa nu scada pretul actiunilor fac acest anunt. Cu siguranta ca pe trimestrul 4 o sa aiba pierdere. Toate bancile o sa anunte pierdere pe trimestrul 4. S-au protejat in perioada de majorare a pretului actiunilor, nicaieri in lume nu se opreste de la tranzactionare o societate cand face acest lucru. Daca actionarii mici doresc sa fie protejati sa bage banii la banci in depozite si nu la bursa, unde trebuie sa fie pregatiti sa si piarda, nu numai sa castige!
Fekete Zoltan la 6 Octombrie 2008, ora 14:49
Ceea ce spui tu sunt povesti. Daca nu era oprit de la tranzactionare pentru majorarea pretului actiunilor, ne spui si noua de unde mai stiam care este pretul unei actiuni tranzactionat pe piata? In plus, profitul realizat la acest moment nu e mare branza, mai vedem noi anul viitor ce vor face.
Brandas Octavian la 6 Octombrie 2008, ora 15:05
Nu aveau cum sa raporteze ca sunt pe pierdere din moment ce sunt pe profit.
Hai sa nu uitam ca tot profit au anuntat si in trimestrul 1 si 2 pe 2008 si totusi pretul actiunilor au scazut in continuare. Din pacate in momentul de fata la noi piata o dicteaza speculatorii si strainii care au iesit de pe piata valorificandu-si actiunile in lichiditati. Eu personal nu cred ca acest anunt ar putea influenta pretul actiunilor sau chiar daca o va face va fi de scurta durata. In loc ca oamenii sa gandeasca intra in panica si uite unde ajunge BVB-ul.

  Inapoi la articolul Banca Transilvania si-a triplat profitul la noua luni, pana la 109 mil. euro

Setari Cookie-uri