Comentarii pe articolul Zi dramatica: Tranzactionarea la Bursa din Bucuresti a fost oprita [UPDATE 9]


Cade bursa - de ce oare?

Dana Eugenia la 8 Octombrie 2008, ora 11:45
Cade bursa - de ce oare?
Cum de cade bursa noastra - cea mai sanatoasa dintre toate ?! Au fugit si investitorii investitionali ? Nu se poate asa ceva, i-au pacalit si pe ei, ca le garanteaza pana la 50 milioane euro ? Si nu au avut ei incredere in statul roman - cel mai corect, mai productiv si mai vizionar (vede Tariceanu ca nu vom avea recesiune sau nu vede ?!) dintre toate statele lumii ?!
Catalin Stanculescu la 8 Octombrie 2008, ora 12:51
Acesta este rezultatul guvernarii PNL cu vizionarul Tariceanu in capul unei echipe de incapabili, cu cea mai proasta gestiune financiara de dupa 90, cu cel mai incapabil ministru de finante care ne indeamna sa cumparam. Rusine sa ne fie ca am suportat 4 ani fara sa facem nimic.
Ovidiu Costin Daianu la 8 Octombrie 2008, ora 13:59
Este suspendata nu zice nicaieri ca a cazut. De cazut a cazut moneda mexicana (USD MXN) atingand un maxim istoric. La fel se intampla si cu South African Rand din perechea USD ZAR.
Ar trebui sa ne ingrijoreze mai mult un salt al valorii dolarului american fata de ron. Daca ar atinge un maxim istoric la 3.5 fata de 3.3207 in 2003? Sau chiar un 4? Ce se intampla atunci cu EUR fata de RON - atinge 4.5 - 5 RON/ EUR.
Cred ca acest fel de modificari au un impact mai mare asupra creditelor contractate de romani si asupra cosului de cumparaturi decat indici bursieri.

  Inapoi la articolul Zi dramatica: Tranzactionarea la Bursa din Bucuresti a fost oprita [UPDATE 9]

Setari Cookie-uri