Comentarii pe articolul Patriciu: BNR trateaza economia romaneasca de guturai, cand aceasta are ciuma


Hai sa vorbim

Mircea Lamurean la 8 Octombrie 2008, ora 13:02
Hai sa vorbim
Daca tot vorbeste de ciuma acest domn, ar trebui sa se intrebe cine a adus-o in tara. Daca nu cumva era deja aici intr-un stadiu incipient.
Adica de 18 ani Romania este praduita sistematic, la inceput mai proletareste de catre baronii cei populisti, iar in ultima vreme de catre oameni "mai elaborati". Dar tot furt se cheama. De asemenea, de foarte multa vreme Romania este condusa prost, in fruntea tarii ajungand intamplator sau nu, mai mult amatorii de senzatii tari, decat oamenii gospodari, cu scaun la cap si frica de Dumnezeu.
In privinta BNR, aceasta stie exact ce trebuie sa faca. A spus cineva ca in favoarea economiei romanesti sau a companiilor romanesti ? Sau a productiei autohtone ? NU. Poate ca asa trebuie. Cine stie care sunt cerintele venite din alta parte ? Si unde trebuie sa se ajunga.
Un lucru e clar: Romania nu trebuie sa fie altceva decat o piata de consum. Si nu trebuie sa deranjeze prea tare prin cresteri sau oameni de afaceri prea isteti. A fost primita la masa UE pentru a duce paharele sau a strange resturile de la masa si nu pentru altceva.
Iar daca acest domn e papusarul actualului guvern (asa cum se spune), de ce nu-i ofera solutia salvarii de la ciuma sau guturai a economiei romanesti ? I s-au incurcat atele sau papusile nu mai raspund la comenzi ?

  Inapoi la articolul Patriciu: BNR trateaza economia romaneasca de guturai, cand aceasta are ciuma

Setari Cookie-uri