Comentarii pe articolul Rebrandingul supermarketurilor Albinuta va incepe din luna aceasta


Vopsiti gardul inauntru leopardul...

Cornel/Bucuresti la 10 Octombrie 2008, ora 13:02
Vopsiti gardul inauntru leopardul...
Daca incearca sa mai umble si la angajati si metodele de pacalit ar fi si mai bine. Un rebranding trebuie corelat cu masuri antifurat. La magazinul albinuta de pe sos berceni se aplica metoda...."aaa promotia aia s-a terminat dar a ramas eticheta gresita la raft". Daca nu esti atent cumperi servetele cu 10 lei cu toate ca la raft le vazusei cu 5 lei...sa zicem. Asa ca succes la rebranding. Nu e suficient sa vopsesti gardul.
Valian la 15 Octombrie 2008, ora 22:11
Ce se intampla in magazinul Albinuta din Berceni este valabil in intreaga retea Albinuta. Este in avantajul firmei sa nu treaca pe eticheta de pret promo cand expira promotia. Din cauza aceasta s-au primit amenzi, dar nu s-a facut nimic, bineinteles, pentru remedierea situatiei. Si nu mai dati vina pe angajati ! Ei doar executa ordinele celor de mai sus. Acele preturi, toate, nu numai cele promo, sunt hotarate de altii si se schimba zi de zi, si nu scad, in ciuda sloganului "aici totul este mai ieftin" Iar rebrandingul acesta este un pas inapoi, o stiu si cei din conducere. Un pas inapoi pentru retail-ul romanesc, in defavoarea consumatorului. Pentru ca vor cat mai putina bataie de cap. Prin urmare au incheiat contracte cu firme mici, care produc diferite produse de Proasta calitate, sub marca Profi sau Winny.
Elena la 14 Iulie 2009, ora 23:50
aceasta persoana nu are dreptate,acesta este un comentariu rautacios,si spun acest lucru deoarece stiu sigur ca nu este asa.
chiar daca promotia nu mai exista si afisul este in geam conducerea acelui magazin se obliga sa-i dea clientului produsul cu cat este afisat in geam sau la raft.si angajatii sunt instruiti in acest sens.adica daca pretul la raft nu s-a schimbat din vina unui angajat care cu asta se ocupa clientul plateste produsul cu pretul mai ieftin adica cel vazut la raft.
nu stiu de ce acest domn valian nu a vazut ca se intimpla sa fie la raft pretul mai mare si la casa mai mic,aceste lucruri de ce nu le comenteaza.

  Inapoi la articolul Rebrandingul supermarketurilor Albinuta va incepe din luna aceasta

Setari Cookie-uri