Comentarii pe articolul Seful Gecad: Criza financiara va falimenta multe firme din IT-ul romanesc


Oare???

Stefan Leca Dragan la 14 Octombrie 2008, ora 04:02
Oare???
Avand in vedere ce se intampla in SUA eu nu as spune asta... cert ceea ce se intampla aici e ca se incearca ca marile companii sa le asimileze pe cele mici, pe de alta parte mai toata lumea stie ce inseamna speculatii pe bursa... cred... deci repet tind sa cred ca ceea ce se intampla in presa e o speculatie pentru a creste pretul actiunilor celor de la GECAD.....de ce spun asta?
1 De ce nu ne spune "sefu " de la gecad ce firme vor cadea?
2 Dupa citirea acestui articol cei mai multi care au actiuni la companiile IT din Ro se vor grabi sa le vanda apoi " sefu" le va cumpara.... si mai departe stie toata lumea ce se intampla....
Astept un feed back pozitiv sau negativ ,dupa caz ,din partea celor care sunt interesati de acet artilcol.
Billy la 14 Octombrie 2008, ora 14:47
Cum sa iti spuna ce firme vor cadea...a zis deja ce categorie...ousourcingurile care sunt mici, si mai ales cele au un client, doi... si are dreptate, ca daca lucrezi pentru state, si aia o duc nasol, o sa o duci si tu nasol, daca te bazai pe ei ;)
Tu la 15 Octombrie 2008, ora 11:53
Este clar un articol publicitar.
Numele Gecad apare foarte des, inclusiv in titlu si pe imaginea ce insoteste textul, desi intentia declarata ar fi o analiza "obiectiva" a situatiei in IT. Si continutul este destul de clar: "Gecad e cea mai tare, restul o sa aiba probleme. Declaratiile sunt speculative si fara acoperire:
"Primele firme din IT care au dat deja faliment" - oare la ce firme se refera (poate nu stiu eu)?
"Observ o criza majora pe plan mondial" - cine n-a observat?
"in Romania va fi si mai rau" - din contra, tote analizele spun ca in Romania va fi ceva mai putin resimtit socul crizei.
Bine, la baza articolul are niste lucruri reale, dar e clar un articol publicitar, si ca orice publicitate nu e tocmai obioectiv.
Cornel Istrate la 19 Octombrie 2008, ora 11:04
...Nu cred ca isi face publicitate ..deja criza se resimte si in marile companii de It ....am fost director intr-un punct de lucru din tara si din pacate datorita crizei firma mama e nevoita sa inchida acel punct plus inca 17 -18 puncte deci...e chiar f rau ...clientii fug cand aud de preturile ridicate,se intampla ceva si ce se intampla nu e bine deloc,cert e ca trebuie sa imi caut un nou job ,situatie penibila:(

  Inapoi la articolul Seful Gecad: Criza financiara va falimenta multe firme din IT-ul romanesc

Setari Cookie-uri