Comentarii pe articolul Colliers: Criza internationala afecteaza piata rezidentiala locala


Criza ? Nu, picaj

Storm Bogdan la 16 Octombrie 2008, ora 09:54
Criza ? Nu, picaj
Nu este Criza domnilor de la Colliers ! Este plonjon direct in CAP ! Vorbim dupa Anul Nou cand o garsoniera va ajunge la 40-50,000 Euro maxim si cand bancile isi vor regandi strategia de atragere a clientilor, pentru ca altfel vor risca falimente masive.

Valul din occident intarzie mereu fata de romania cu 1-2 luni. Asa ca urmariti CNN si la 1 luna dupa discutiile de acolo urmariti repercursiuni si la noi.
Maria Gheorghe la 16 Octombrie 2008, ora 17:39
Sa nu ne hazardam in prognosticuri. Este criza momentan si nu stim ce ne rezerva viitorul, piata romaneasca experimenteaza lucruri noi. Se simte panica in imobiliare, in special in randurile agentiilor care se obisnuisera cu castiguri fabuloase din servicii de calitate indoielnica sau mai putin indoielnica. Panicati mai sunt si speculantii... A trecut vremea castigurilor fabuloase din nimic. Corect?
Vavure Cristian la 16 Octombrie 2008, ora 17:48
Pina mai ieri, alalteri, toti " analistii " dadeau ca sigur cresteri la apartamentele noi...Nimeni nu vorbea de ieftiniri, ba mai mult unii ziceau ceva cum ca o scadere de pret ar reprezenta Fata Morgana visata de cuparatori ...
In primavara preturile la apartamentele noi vor fi cu cel putin 30 - 40 % mai mici ! Hai sa vedem cine ma contrazice !
Marius Albinita la 18 Octombrie 2008, ora 21:44
Se vorbeste de o cerere mai mare decat oferta prezenta pe piata, dar cererea este formata din clienti care in conditiile date nu se pot incadra in pozitia de cumparator, faptul ca multi oameni isi doresc o locuinta da este adevarat, dar cati isi pot cumpara, deci cererea este de tip virtual, adica ce se intampla nu este decat o corectie a pietei care s-a intors importiva celor ce au modificat-o artificial.

  Inapoi la articolul Colliers: Criza internationala afecteaza piata rezidentiala locala

Setari Cookie-uri