Comentarii pe articolul Milut, UNPR: Bursa romaneasca este o teapa


Bursa si mentalitatea comunista

Tiny la 24 Octombrie 2008, ora 13:30
Bursa si mentalitatea comunista
Este foarte adevarat faptul ca BVB e inca o piata rudimentara, nesofisticata. Insa de aici si pana la a concluziona ca bursa este o teapa e cale lunga. Schimbarile nu pot interveni in cativa ani, publicul trebuie familiarizat cu noi instrumente. In loc sa delistam, ar trebui sa incurajam IPO-uri, in speranta ca investitorii vor deveni mai activi pe piata din Romania. Fondul proprietatea, si regiile nationale sunt adevaratii tepuitori.
Din pacate numai cineva cu o mentalitate comunista poate sa faca afirmatii de gen: bursa e o teapa sau globalizarea e negativa. Si mai trist insa e invidia si rautatea cu care se exprima domnul Milut ("baronii SIF-urilor")
De aceea imigreaza toate valorile! Din cauza unor oameni gen domul Milut care in loc sa construiasca ceva, incearca sa destabilizeze cu informatii malitioase, sa creeze panica, si sa spere ca intr-o zi comunismul o sa se intoarca!!!!

  Inapoi la articolul Milut, UNPR: Bursa romaneasca este o teapa

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile