Comentarii pe articolul Majorarea salariilor in sistemul bugetar si efectele asupra pietei de capital


Majorarea salariilor in sistemul bugetar si efectele ei asupra pietei de capital

Anca Florea la 27 Octombrie 2008, ora 08:38
Majorarea salariilor in sistemul bugetar si efectele ei asupra pietei de capital
Din nefericire politicul a laut mintile politicienilor care nu sunt pregatiti sa judece impacul economic al acestei legi asupra economiei din Romania. Gandirea pe termen scurt a romanilor nu se dezminte nici de data asta. Pe termen lung aceasta lege a devenit un bulgare de zapada care va creste odata cu pretentiile intregului personal bugetar si va declansa o mare criza financiara.
Nu inteleg de ce MIRA si ANFP nu se implica in acest scandal, deoarece conform legili ele sunt autoritatile de reglementarea a salarizarii in administratia publica si aveau sarcina sa elaboreze o lege a salarizarii inca de acum patru ani. Acum au lasat Ministerul Muncii singur sa gestioneze acest proces. Cred ca ei sunt cei care trebuie sa raspunda si sa sprijine eforturile MMFES.
Este clar ca sistemul de salarizare s-a creat de cativa ani numai pe principul cine plange primeste, fapt ce a dus la un mare dezechilibru in salarizarea functiei publice.
Sper inca in asumarea de catre presedintele Basescu a raspunderii pentru gestionarea economica, eficienta si eficace a acestei crize .
Mai cred ca Parlamentul sa intervina urgent in gestionarea acestei crize care a gripat administratia. Altcum ne asteapta un mare colaps.

  Inapoi la articolul Majorarea salariilor in sistemul bugetar si efectele asupra pietei de capital

Setari Cookie-uri