Comentarii pe articolul Adrian Halpert: 'Forbes, o investitie foarte scumpa'


Adanci cugetari...

Catalin la 31 Octombrie 2008, ora 02:14
Adanci cugetari...
1) Dl. Halpert, renumit in mass media romanesti pentru ducerea unor publicatii quality gen Libertatea pe marete culmi ale succesului, face judecati de valoare asupra continutului editorial si aspectului grafic al Forbes... and the pigs fly.
2) Economii prapadite ca ale Japoniei, Chinei, Coreei de Sud, Rusiei sau Israelului nu-s in stare sa suporte editii bilunare ale Forbes. Mandra economie a Romaniei este. Pentru ca ea poate.
3) Spre oprobiul public, marturisesc ca aveam multa admiratie pentru geniul antreprenorial al d-lui Patriciu. De cand cu investitiile sale in media, m-am cam dezumflat. Dl. Patriciu nu pare sa inteleaga nimic din/in aceasta industrie (ceea ce nu-i un lucru rusinos in sine, avand in vedere cat de putini inteleg o iota din industria petrolului, a energiei in general), in schimb este insistent/persistent.
Exista sute de cauze caritabile care ar putea cheltui banii d-lui Patriciu cu acelasi profit negativ pentru domnia sa, dar macar cu folos pentru comunitate/societate. Pacat.

  Inapoi la articolul Adrian Halpert: 'Forbes, o investitie foarte scumpa'

Setari Cookie-uri