Comentarii pe articolul FMI si Banca Mondiala vin la Bucuresti pentru a evalua sistemul financiar


Povestea cum nu trebuie

Storm Bogdan la 1 Noiembrie 2008, ora 17:22
Povestea cum nu trebuie
Defapt FMI si BM vin la Bucuresti sa discute modalitatile de gestionare a asa-zisei crize.
Exista 2 aspecte pe care ei trebuie sa le ia in considerare:
1. Piata financiara romaneasca este foarte stabila, iar ei trebuie sa pregateasca teren sa Para in colaps in acelasi timp cu celelalte state Europene.
2. Daca Romania ar ramane stabila investitorii s-ar putea muta in tara noastra si s-ar putea ca celelalte state europene sa cam moara de foame. Iar acest lucru NU trebuie sa se intample, doar am intors Spatele Rusilor dupa razboi iar spatele Nemtilor.

Tara asta este blestemata din cauza celor care ne conduc iar totul se va rasfrange asupra populatiei, care de altfel este controlata mai nou prin mijloace mass-media si internet.

Succes Romania, oriunde te vei afla !
Peter Diana la 1 Noiembrie 2008, ora 20:14
Buna

Eu am incredere in Bancile din Romania, sunt competitive si cu un grad ridicat de lichiditate. Nu in ultimul rand daca privim la ciferele profiturilor din trimestru trecut, acestea se situeaza bine.

Cu stima
Copil_Pribeag la 3 Noiembrie 2008, ora 12:12
Salve!
Eu in schimb, zic ca tot ceea ce se petrece acum este rezultatul unor planuri bine si de mult timp puse la punct. Criza financiara actuala a fost programata pana in cel mai mic detaliu, si este rodul a zeci de ani de urzeli. Vizita FMI si Bancii Modiale are ca scop evaluarea depozitelor publice din Trezoreria Statului, pe care ei au decis ( sustinuti de oamenii lor, care guverneaza sistemul bancar din Romania, oficial) sa-l transfere in anumite banci comerciale (pe care le vor decide tot ei). Este vorba de o masinatie a Comisiei Trilaterale, al carei membru este si Guvernatorul Mugur Isarescu, tradatorul nr. 1 al sistemului finannciar roman si deci al natiunii. Si, pentru ca asta este deja o tactica destul de raspandita la ei si indeajuns de cunoscuta printre cetateni, au inceput sa ne bombardeze cu tot felul de galuste despre virusi troiani care bantuie prin conturile on-line si alte marafeturi. Nu-i decat un soi de diversiune, care sa le serveasca de pretext si justificare, fabricate pentru a putea sa isi duca la implinire in liniste, fara prea mult tam-tam, planurile marsave. Lumea e condusa de bancherii si magnatii evrei: FMI si Banca Mondiala sunt uneltele lor, Sionistii se distreaza tragand sforile omenirii. O zi buna si Dumnezeu sa ne ajute sa ma insel eu!

  Inapoi la articolul FMI si Banca Mondiala vin la Bucuresti pentru a evalua sistemul financiar

Setari Cookie-uri