Comentarii pe articolul Valoarea unui curs de training ajunge si la 70.000 de euro


trainer

Ana Cristina Manea la 11 Decembrie 2007, ora 16:20
Unde poti sa faci un training trasnet pt. a devenii trainer, presupunand ca poti dovedi talent pentru meseria asta, dorinta si cam atat?
Elena Niculescu la 11 Decembrie 2007, ora 17:09
La CBC, bineinteles!
Sandina Stana la 12 Decembrie 2007, ora 07:31
Ca sa poti sa fii un training standard trebuie sa arati fals,sa ai o voce de robot,sa folosesti un limbaj de lemn specific firmei, sa te crezi perfecta,sa fii incapabila de feeling ,sa nu fii familista,sa fii pana in 30 de ani,si sa bagi texte in CV cum ca ai experienta matusalemica,sa nu ai cursuri de specialitate.Daca esti asa,te vor angaja.Firmele astea robot de training nu stiu ca omul are nevoie sa poata sa faca,nu are nevoie neaparat de ordine(directive) ,,fii bun,gandeste optimist'' etc.
Manuela Tiron la 12 Decembrie 2007, ora 09:24
Una din cele mai complete formari pentru a deveni trainer o poti gasi la Institutul Roman de Psihodrama Clasica. Este "trasnet" din punct de vedere al metodei de formare, cat si al ariei in care vei putea sustine training dupa, acoperind toata gama soft skills. Mai putin "trasnet" ar fi ca timp de formare (4 ani)- prin urmare, vezi daca printre calitatile tale poti gasi si niste Perseverenta care sa-ti sustina Dorinta si Talentul.
Tatiana Aaa la 13 Decembrie 2007, ora 22:32
Sandina, parerea mea e ca ai o imagine gresita despre TRAINER sau ai nimerit la un trainer netrainuit! As avea o intrebare: stie cineva daca dl Petre Nicolae e acelasi domn cu Petre Nicolae de la firma fratilor Micula? multumesc
Dorin Vasile la 8 Ianuarie 2008, ora 18:05
Raspuns pentru sandina ! da este aceeasi persoana.
Dorin Vasile la 8 Ianuarie 2008, ora 18:14
Si mai terminati cu circul asta, "gen la CBC poti face cursuri transnet". se vede de la mare distanta ca raspunsurile pozitive sunt ale angajatilor CBC, cei trei trainerisi singuriisi seful lor de altfel, nu asa cum s-a afirmat intr-un articol pe aici, de "echipa numeroasa de la CBC". se logheaza sub diverse nume si cand nu au treaba isi fac de treaba. repet prea mult circ pe aici.

  Inapoi la articolul Valoarea unui curs de training ajunge si la 70.000 de euro

Setari Cookie-uri