Comentarii pe articolul Scrisoare de recomandare - model


scrisoare de recomandare

Dany la 5 Noiembrie 2008, ora 12:51
scrisoare de recomandare
cand citeste o asfel de scrisoare de recomandare,cel care vrea sa angajeze nu-si va pune intrebarea:de ce daca d-nul/d-na este atat de competent si de extraordinar compania care a dat recomandarea nu vrea sa-l pastreze acolo?
Matracuca la 22 Noiembrie 2008, ora 11:31
Buna ziua,
trebuie sa trimit o scrisoare de motivatie unui profesor prin care sa-mi exprim optiunea de a ma coordona in realizarea unei lucrari de dizertatie si habar n-am ce trebuie sa contina scrisoarea asta.
Va rog daca ma puteti ajuta sa-mi trimite-ti un model pe adresa de mail.
Multumesc.
Violeta la 3 Decembrie 2008, ora 10:05
Buna ziua.
In perioasa august2008 -octombrie 2008 am facut practica la Adecco la sediul central din Spania, Madrid. Dat fiind ca sunt studenta si in Bucuresti a trebuit sa ma intorc pentru a-mi continua studiile, insa am trei scrisori de recomandare, una din partea managerului de RRHH, alta de la Directorului Departamentului comercial unde am lucrat, si inca una de la Responsabilul Departamentului International care mi-a recomandat ca la intoarcerea mea in Romania sa ma pun in contact cu Managerul Adecco din Bucuresti, pe care l-a instiintat despre mine, in vederea unei angajari.

Intrebarea mea este ce ar trebui sa-i spun cand o sa iau legatura cu el.
As vrea sa nu comit vreo greseala, iar daca aveti vreun model de e-mail sau cateva sfaturi, v-as fi recunoscatoare.

Multumesc

  Inapoi la articolul Scrisoare de recomandare - model

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile