Comentarii pe articolul O zi de team coaching costa intre 1.500 si 3.000 de euro


Smecheri

Anda Gheorghiu la 25 Septembrie 2007, ora 11:49
Smecheri
De ce sa dau unui smecher 3000 de euro (!!!!), un tarif absolut indecent, cand pot sa aflu aceleasi lucru din manuale de specialitate si din experienta de viata a altora. Lucrurile astea nu se invata la sedinte de coaching si mentoring, ori le ai nativ , ori nu.
Multinationalele platesc bani grei acestor firme pt.alte interese ascunse si le trebuie o justificare legala ca sa le vireze. Coaching...daca ne tinem toti de activitati dintr-astea cine o sa mai creasca rosii si castraveti in Romania? Domnii consultanti care beau 3 cafele si se fac ca ne invata adevaruri stiute de cand lumea??? Nu e prost al care cere banii, cio cel care ii da.
Mihail Popescu la 25 Septembrie 2007, ora 17:46
Ai beneficiat vreodata de pe urma unui coaching?
Sau vorbesti ca sa te afli in treaba?!
Pentru tine 3000 USD sunt banii cistigati in ultimii 10 ani?
Pe ce lume traiesti?
Nici in padure nu rezisti fara comunicare, si nu exista vreun loc in lume unde sa poti trai fara sa faci schimb de valori cu mediul.
Dar, cel mai important, ai tot dreptul sa traiesti cum vrei, adica la un nivel de incepator perpetuu, din gard in gard.
Nu-ti fa griji, greseste in continuare. Din greseli POTI invata.
Nu sunt sigur ca o vei face...
Ruxandra Tomescu la 25 Septembrie 2007, ora 19:04
Cand smecherul te ajuta sa iti cresti valoarea pe piata muncii sau cifra de afaceri a firmei, cei 3000 Euro ii recuperezi usor. Lasati paranoia la o parte si invatati sa dati la o parte ochelarii de cal. Maturiza-ti-va in ceasul al 12-lea! Castraveti si rosii are cine sa ii creasca, dar conteaza sa aiba si cine sa ii vanda! Cand dai pe o pereche de Jeansi Levis 5 mil lei numai ca sa fii trendy, nu mai spui ca sunt interese ascunse!
Cosmin Zanfir la 26 Septembrie 2007, ora 10:14
Sunt perfect deacord cu faptul ca tarifele percepute de companiile de specialitate sunt in mare parte fara justificare financiara dar nu pot fi deacord cu minimalizarea efectelor pozite ce decurg dintr-o participare la o astfel de sedinta.Personal am beneficiat cu 7 ani in urma de un coaching care m-a ajutat foarte mult in dezvoltarea mea profesionala si foarte important am reusit sa ies din turma.Orice investitie de acest gen "livrata profesional"se va recupera inzecit si in acelasi timp este si o motivatie pentru angajat.
Nu ezita in a face acest pas !!!
Dana Popa la 26 Septembrie 2007, ora 10:52
Adevarul este pe undeva pe la mijloc, dar poti face cursuri (poti participa la coaching), si pe bani mai putini. Nu intotdeauna ce este scump este si cel mai bun, de multe ori costul mare nu reprezinta garantia unui curs exceptional, ci poate doar niste onorarii exagerate...
Dl. Mihail Popescu ar trebui sa fie mai atent la afirmatii, nu este cea mai fericita abordare.
Poate are vreun interes sa sustina cu asa tarie aceste cursuri!

  Inapoi la articolul O zi de team coaching costa intre 1.500 si 3.000 de euro

Setari Cookie-uri