Comentarii pe articolul Cei mai dinamici jucatori din comertul modern in 2007


Ati uitat de Real

Sorin Stircu la 13 Decembrie 2007, ora 13:51
Ati uitat de Real
Hypermarketul Real bate Metro(chiar daca sunt acelasi grup), Selgros, Billa, Pic, etc. Mai informati-va ...
Adrian Plescan la 13 Decembrie 2007, ora 17:46
In primul rand nu fac parte din aceeasi categorie de magazine,in al 2-lea rand nu e asa.Eu unu,din toate hypermarketurile in care am fost(Carrefour,Kaufland,Cora,Real etc.)Real sta cel mai prost la capitolul organizare,o spun prin prisma unui fost angajat Carrefour si Real.In Real e un haos total,mi-e sila numai cand aud de Real,- Cine a lucrat stie...
la 13 Decembrie 2007, ora 20:52
ARMIN TIMISOARA
Referitor la discutia despre real,- este jenant ca domnul dinainte care se lauda ca a lucrat acolo este un haos.......eu am fost angajat inca din 2005 la real,-cand nici nu se stia nimica despre real pe piata romaneasca si nu este chiar "haos total".......probabil ca domnul respectv a fost si el angajat ca un biet lucrator comercial si nu a reusit sa se integreze........
Iar vizavii de articolul vostru mi se parea normal sa introduceti si real,-(care in acest moment are 12 magazine in tara)mai multe ca si Carrefour........rezulta articolul vostru este incomplet.Mai studiati piata!!!
Beatris Vuis la 14 Decembrie 2007, ora 10:18
Mai bine iti indrepti atentia spre comertul electroni!E mult mai simplu si economic(atat de timp,cat si de BANI).Unde pui k acesta e viitorul comertului in foarte scurt timp.La ritmul in care copiem occidentul.....Asa k fii atent cui dai banii tai pt. care muncesti poate din greu!INFORMATIVA!
Daniel Vacaru la 14 Decembrie 2007, ora 10:21
Jurnalistii care au facut acest studiu, sunt un pic cam nedocumentati, Metro si Selgros nu sunt, hypermaketuri, sunt magazine cash&carry, au alt gen de clienti, sunt organizati altfel etc. De ceea ar cam trebui tratati ca atare.

  Inapoi la articolul Cei mai dinamici jucatori din comertul modern in 2007

Setari Cookie-uri