Comentarii pe articolul Cum se face recrutarea angajatilor din interiorul companiei?


Salariatii din interior sunt cu 90% mai buni decit ce-i adusi din exterior.

Ioan Danila la 12 Noiembrie 2008, ora 02:06
Salariatii din interior sunt cu 90% mai buni decit ce-i adusi din exterior.
Stimata Monica, ori ce a-ti spune e de prisos. Din vasta mea experienta, intotdeauna ce-i adusi din exterior, indiferent daca au avut sau nu tangenta cu noua munca de conducere, nu pot fi asociati cu ce-i din interior din subordinea celui ce a lasat Postul Vacant sau nou infiintat. Toate Unitatile, indiferent de profil au deja oameni formati, gata gata sa ocupe o functie mai avansata decit ce-a pe care o detine. Din totdeauna sa dovedit ca, in majoritatea lor, ce-i din fruntea unitatilor economice s-au bazat pe munca cui-va din subordine ,,care i-a tinut trena defapt". Am avut si inca mai avem ,,Zbiri" sau Lideri cum le spuneti dv., insa acestia, s-au bazat in cele mai dese cazuri pe tupeu si, mai ales pe linguseala, periind intotdeauna pe ce-i de care depind.
Intotdeauna printre salariatii cu vechime se va gasi unul mai bun decit cel recrutat de afara, chiar daca, multi dintre ei nu doresc si nu vreau sa iasa in evidenta. Scotetii dv. stimata Monica, dv., ce-a de care depind acesti oameni minunati. Asta se intimpla si in politica si, asa a ajuns un VANGHELIE primar la Sectorul 5, un Mazare Primarul Litoralului, cintareti si tambalagii in Parlament si Senat si multe astfel de cazuri.
Incercati sa invingeti timiditatea unor buni salariati si invatatii sa lucreze cu oamenii, asta le lipseste nu profesionalismul specific oricarei unitati economice sau de ori ce categorie.
Cu stima si respect
Ioan Danila
Ike la 12 Noiembrie 2008, ora 18:44
tipic romanesc: `Intotdeauna printre salariatii cu vechime se va gasi unul mai bun decit cel recrutat de afara ...`. D-aia firmele romanesti stagneaza si cele din vest galopeaza, ca vorba aia: noi muncim, noi nu gandim !

  Inapoi la articolul Cum se face recrutarea angajatilor din interiorul companiei?

Setari Cookie-uri