Comentarii pe articolul O zi de team coaching costa intre 1.500 si 3.000 de euro


CURSURI

Monica Moisescu la 25 Septembrie 2007, ora 13:09
CURSURI
Am facut niste cursuri din acestea, ultraprofesioniste, firma cunoscuta, mare deranj... O plictiseala si batut campii aiurea.... faceau toti bani! 3000 euro, 8 ore, 12 persoane.Ca sa te invete chestii de bun simt.
Mihail Popescu la 25 Septembrie 2007, ora 17:51
Pe care unii nu le au, poate chiar voi, cei care ati fost trimisi la curs; pentru ca daca ar fi fost dorinta voastra sa urmati acel curs, sigur v-ati fi implicat si ati fi ramas cu ceva.
E clar ca trainerul are un rol foarte important si uneori face chiar si coaching individual in sala, in pauze, dar are si cursantul un rol, si acela nu este cel de statuie.
Pe masura ce trece timpul si vei vedea cum fac altii, probabil ca mentalitatea ta va suferi schimbari. Altfel, deocamdata, nu pari sa fi abandonat spiritul de turma.
Cosmin Zanfir la 26 Septembrie 2007, ora 10:19
Cel care te-a selectat pentru prezenta la acest curs are mari lipsuri . Nu te supara pe el,probabil alta a fost motivatia pentru care a facut-o.Succes !
Dima Camelia la 26 Septembrie 2007, ora 10:24
Se pare ca dl.Popescu face si el parte din categoria acestor traineri, ca prea tare se agita!
Mai usor, ca nu face bine la sanatate!
Fiecare are voie sa-si exprime opinia si nu este cazul sa-l jignim...

Rares Roscaneanu la 20 Ianuarie 2011, ora 23:09
Am participat la un seminar de Team Coaching cu domnul Alain Cardon si am fost extrem de dezamagit. (5000 de euro/zi, trei zile 15000 de Euro- pentru un grup de 27 de persoane) Pe linga un limbaj inadecvat a domnului Cardon (cea mai folosita expresie a fost " asta-i consum de saliva"), am remarcat un personaj care a reusit sa faca dintr-o echipa cu oameni deschisi, comunicativi, o echipa de oameni tacuti, blocati si consternati de ce li se intimpla, cu momente de tacere penibile, oameni care in unanimitate au spus ca nu au invatat nimic si s-au intrebat ce au cautat la acest seminar. Sa fi fost doar un accident?

  Inapoi la articolul O zi de team coaching costa intre 1.500 si 3.000 de euro

Setari Cookie-uri