Comentarii pe articolul Tariceanu: Taxa auto va fi redusa direct proportional cu vechimea masinii


Ce tampenie!

Constantin Tudoran la 18 Decembrie 2007, ora 15:03
Ce tampenie!
Dar de ce nu se iau asemenea masuri si in ceea ce priveste autocamioanele, tirurile si alte asemenea nenorociri de pe sosele?!
Pai jumatate din parcul rulant al RATB produce mai multi poluanti decat toate masinile personale ale bucurestenilor.
Iar camioanele si basculantele cu motoare diesel sunt un adevarat flagel pentru aerul si asa greu de respirat al Bucurestiului.
Luati intai masuri cu poluatorii majori domnule prim ministru!
AAAA! Dar uitam... dvs. vindeti turisme, nu camioane... normal ca nu va intereseaza...
Da...
Stroe Valentin la 18 Decembrie 2007, ora 20:49
E destul de greu ca muritor de rand sa te organizezi impotriva propriului guvern. Este rusinos faptul ca protesteaza pentru noi, daca vreti Europa, iar noi aici in tara nu intentam un singur proces mediatizat pentru a protesta impotriva acestor abuzuri prin lege ale unor guvernanti pe care sper ca nici un roman cu ceva minte sa nu-i mai voteze. Intotdeauna cei satui si in special cei de la putere au uitat de cei flamanzi si in nevoie. Orice modificare a taxei dar cu mentinerea ei cred ca va prejudicia in continuare buzunarele sclavilor din Romania; va fi un nou bir poate pe total mai mare decat cel de pana acum, sau sigur vor mai inventa alte taxe noi pentru a mai volatiliza ceva borduri de pe sosele si a cumpara altele scumpe, moderne si non-necesare. Noua ne trebuie frumusete la borduri in timp ce cartiere intregi din Bucuresti sau sate din tara, se scufunda in mocirla. Unde sunt oare conducatorii isteti si corecti pe care ii vrem? Ne-au vandut si ne vor vinde in continuare, rusilor, nemtilor, americanilor, si daca nu vor mai vrea altii sa ne cumpere, ne vor vinde de la unul la altul, intre ei, aici in tara. Hai romani, curaj. E tara noastra, nu a lor.

  Inapoi la articolul Tariceanu: Taxa auto va fi redusa direct proportional cu vechimea masinii

Setari Cookie-uri