Comentarii pe articolul Tariceanu: Taxa auto va fi redusa direct proportional cu vechimea masinii


Re; Ce tampenie!

Mihaly Tibor la 19 Decembrie 2007, ora 07:18
Re; Ce tampenie!
Asa e! Rusine ca un prim ministru care a depus un juramant isi permite sa ia decizii intr-un post public care slujesc interesele lui personale. Ce mai asteptam de la lacheii lui, prefecti si promari? Ei nu vor face altceva decat sa urmeze bunul exemplu lansat de Bucuresti!
Idiotenie mai mare n-am vazut! De ce nu se instituie un birou de relatii cu clientii unde sa se poata raporta nrele de inmatriculare a vehiculelor intradevar poluante, daca intr-adevar se considera mediul inconjurator o prioritate! A, numai pana cand Dl ministru Citroen isi trage foloase!
Domnilor! Pe soselele Romaniei circula masini si utilaje care scot un fum negru de motorina cat bratul meu de gros! Si asta timp de 8 ore pe zi de lucru! Si aceea sunt inmatriculate si nimeni nu se atinge de aceste dihanii! Din acest punct de vedere nu vi se pare o mare prostie cu campania asta contra masinilor mici cu catalizator? Dl Priministru ar face bine ( ca si asa se stie bine la format birouri permanenete sa organizeze la nivel de tara o echipa mobila de masurarea poluarii la mariile firme, sa zicem de constructii. Sau acolo aveti interese chiar politice sa nu va bagati? Tare curios as fi, cate numere de circulatii de la asemenea monstruozitati s-ar retrage! Sau mai este posibil ca intr-un asemenea caz s-ar gasi totul in regula! Ca doar cine stie cine este patronul acelei firme si sa nu uitati ca suntem in ROmania, tara tuturor posibilitatiilor!

  Inapoi la articolul Tariceanu: Taxa auto va fi redusa direct proportional cu vechimea masinii

Setari Cookie-uri