Comentarii pe articolul Merele stricate dintr-o companie


Ce bine ar fi

Octavian-Laurentiu Panescu la 18 Noiembrie 2008, ora 14:43
Ce bine ar fi
Acest articol ar fi excelent daca s-ar afla pe masa managerului care a acces in functie in ultimele 6-8 luni si in acelasi timp pe biroul de la sediul-mama al companiei! Spun acest lucru din proprie experienta pentru ca am trait o asemenea experienta cu "mere stricate" si, din cauza ca stapanului i-a fost lene sa arunce doar ce era stricat, s-a ajuns la o situatie aproape identica cu cea in care "merele stricate" dominau in cos. Acum ... astept sa vad in cat timp se va mai face curatenie in cos!
Daca vreodata autorul textului vrea sa faca si el un studiu pe aceasta tema ii stau la dispozitie cu placere! Nici nu va dati seama cat de multe "mere stricate" sunt in jurul vostru!!!!
Andra Schneider la 26 Noiembrie 2008, ora 10:56
Foarte interesant acest articol, dar pacat ca nu e citit de cine trebuie...
Am trait o astfel de experienta si a trebuit, asa cum bine spuneti, sa iau totul pe cont propriu si sa plec, deoarece marul stricat avea functie de conducere. Chiar daca nu era sefa mea, ci egala mea, eu fiind sefa altui departament, mi-am tocit nervii cu specimenul respectiv.
Teroriza pe toata lumea, inclusiv pe directorul general...de ce? Simplu! Pentru ca era amanta patronului si omul lui de incredere...
Saracul, om bun de altfel, dar total orbit de tupeul si mastile respectivei...basca faptul ca dumneaei ar fi exemplul clasic de 'cum sa nu faci nimic dar sa-i faci pe ceilalti sa creada ca faci totul!'. Denigra pe toti cei care indrazneau sa aiba idei mai bune ca ea, un IQ mai mare sau apreciere buna din partea patronului. A reusit in cativa ani sa-l indeparteze pe patron de toti apropiatii, colaboratorii si prietenii, sa-l faca sa nu mai aiba increder in nimeni in afara ei...jalnic si penibil, asa ca nu am mai putut suporta....

  Inapoi la articolul Merele stricate dintr-o companie

Setari Cookie-uri