Comentarii pe articolul MagazinulDeCase.ro: Preturile finale ale locuintelor au scazut cu pana la 40% comparativ cu dec. 2007


Adevarul este ca au scazut cu mai mult de 40%...

Analist Imobiliar Eurisko la 28 Noiembrie 2008, ora 17:03
Adevarul este ca au scazut cu mai mult de 40%...
Problema cea mai mare este ca nu se vand. Cu toate scaderile de pret, casele, apartamentele, terenurile...NU SE VAND.
Foarte multi dezvoltatori au dat faliment, restul au datorii imense la banci, altii au incetat constructiile, au abandonat proiecte mari, in cele mai bune cazuri au reusit sa fie preluati de alte companii.
Situatia este foarte foarte grava si degenereaza pe zi ce trece. Multi dintre clientii nostri au cumparat chiar sute de apartamente sperand ca apoi sa le revanda la de 3 ori pretul de achizitie. Nu s-a vandut nimic sunt disperati si sincer nici noi nu stim ce solutii sa le oferim. Ar trebui sa vanda cam la 40 centi/ euro investit si totusi nu credem ca exista clienti care sa cumpere.
Lacomia unora dintre investitori a daramat piata deoarece preturile de 3000 - 5000 euro/mp sunt aberante acolo se investeste maxim 250 euro/mp (douasutecinzeci) niciodata mai mult.
E grav ceea ce se intampla se preconizeaza o scadere de 80% pana la mijlocul anului viitor.

  Inapoi la articolul MagazinulDeCase.ro: Preturile finale ale locuintelor au scazut cu pana la 40% comparativ cu dec. 2007

Setari Cookie-uri