Comentarii pe articolul Topul partidelor politice la alegerile parlamentare Rezultate exit-pol [Update]


Partidul celor care nu merg la vot

Constantin Damian la 30 Noiembrie 2008, ora 22:34
Partidul celor care nu merg la vot
Nu sunt specialist, dar m-as bucura sa fiu contactat pentru formarea POAR(PARTIDUL OAMENILOR APOLITICI DIN ROMANIA), pentru a crea un statut, a corecta eventual denumirea si a gasi resursele necesare sa putem face fata unor alegeri, stfel incat sa obtinem majoritatea.
Stiu ca e greu, dar nu e imposibil...diogene1967@yahoo.fr sau 0747043739
Popescu Carmela la 30 Noiembrie 2008, ora 23:45
,,.si tu vrei sa te imbogatesti pe prostia omeneasca...
Gh. F. Nasulea la 1 Decembrie 2008, ora 04:03
PCNMV EXISTA! Si domina cel mai autoritar scena politica romaneasca! Este o dictatura a PCNMV , iar noi ceilalti suntem prizonierii imbecilitatii cosmopolite(sic!) (Vezi topul absenteismului pe judete!) a acestuia!. Cu prezente la vot de 26-30 % Banatul si Transilvania nu mai au voie sa se planga ca tin tara in spate. Traiul domol si bucataria central europeana (prea dulce, prea grasa si fara ardei iute-sic!) au adus mai repede civilizatia dezabuzarii dincolo de Carpati. Oricum scorul de azi a fost prevazut de Siviu Brucan inca din 1990: 80% stupid people!
Diogene, se vede ca esti filolog... poti visa dupa criza, prin 2010! Majoritatea de care vorbesti exista si va dainui doar ca un corolar al ipotezei lui Brucan. Dar cand vrei s-o atingi se sparge!
Aritmetica te ispiteste si te impinge la inginerii politice Diogene. Totusi cu oameni ca tine, din 2012 New Age ul va decalnsa ofensiva finala! Si lupta va dura 8 ani! Resursa voastra e ca sunteti multi frate, muuuulti!

  Inapoi la articolul Topul partidelor politice la alegerile parlamentare Rezultate exit-pol [Update]

Setari Cookie-uri