Comentarii pe articolul Topul partidelor politice la alegerile parlamentare Rezultate exit-pol [Update]


nu pot sa cred!!!!

Flaviu Calin Fagadar la 30 Noiembrie 2008, ora 22:35
nu pot sa cred!!!!
-deci romanilor va meritati soarta cel care v-a lovit cel mai rau tot ala vreti sa va fie prieten..fara suparare si cu exceptii partea de sud e plina de tarani pe scurt..cum ma cum votati PSD partidul care a adus atata suferinta si probleme romanie..voi judecati?ce vreti de la viata?nimic...minti reduse si spalacite..sau nu stiti citii?numai psd recunoasteti si de aia votati ..statistic vb perioada lor de guvernare ne tras cel mai mult in jos...si voi vreti tot la fel...cum ma nu inteleg e jenant...suntem un popor de toata greata...sa votezi tot ce e rau..da se vede sudul si partea invecinata...ca acolo a obtinut psd marea parte a voturilor sunt si vor fi pt tot deauna oameni care le place sa fie exploatati furati si inculti cum si-au castigat reputatie..(nu fac parte nici dintr-un partid.)pare rau ramai romane la sapa de lemn numai cu o alta revolutie o sa mai putem schimba ceva dar si atunci va fi prea tarziu..
Chelaru Geanina la 30 Noiembrie 2008, ora 23:09
Asa este dle Flaviu.Cind s-a votat cu comunistii dupa Revolutie era de inteles dar acum?????Dupa atitia ani???Inca nu ne-am saturat sa lingem firmiturile de la masa stapinului???RUSINE!
Mocan Andrada la 30 Noiembrie 2008, ora 23:46
Sunt de-acord cu Flaviu si Geanina... Daca Romania asta doreste ..atunci nu mai are niciun rost sa ne plangem de soarta noastra!! Ne-o meritam! Daca PSD +PC merita sa fie la guvernare in urmatorii 4 ani ... atunci cred ca traim intr-o lume care poate fi manipulata dupa bunul plac al psd=istilor. Nu pot sa cred ca noi ne multumim sa primi atentie din 4 in 4 ani , si atunci cu un kg de faina sau de zahar...sa ne fie cumparat votul! Treziti-va romanilor! Cum ati putut vota asa cv?!?!?!
Popescu Carmela la 1 Decembrie 2008, ora 00:01
...NICI UN FEL DE COMENTARIU NU VA MAI SCHIMBA NIMIC ACUM...IAR VA TREBUI SA TACEM SI SA INGHITIM....NU AM S-AI INTELEG NICIODATA PE CEI CARE NU AU FOST LA VOT...SUNT NISTE IRESPONSABILI.....
Marcel Moldovan la 1 Decembrie 2008, ora 09:58
Pentru Flaviu, Geanina si Andrada. Ati auzit cumva si de democratie. Numai PSD este de vina pentru cei toti cei 18 ani de libertate? Cu regret.
Mihaela Georgescu la 1 Decembrie 2008, ora 20:00
Ptr dl marcel moldovan: recititi ce scrieti va rog, si corectati-va mesajul postat! Cu respect

  Inapoi la articolul Topul partidelor politice la alegerile parlamentare Rezultate exit-pol [Update]

Setari Cookie-uri