Comentarii pe articolul Topul partidelor politice la alegerile parlamentare Rezultate exit-pol [Update]


Bravo PSD

Dobre Adrian la 30 Noiembrie 2008, ora 23:35
Bravo PSD
Bravo PSD, un rezultat foarte bun decat mincinosii de la PD si PNL care in 4 ani nu au facut absolut nimic mai bine ei. Pe timpul guvernarii PSDiste sa mai realizat unele promisiuni facute in campania electorala dar cei de la PD si PNL au mintit ca a fost mai simplu. Am ajuns astazi sa traim mai prost ca inainte. Nu inteleg de ce sustinatorii PD Si PNL au de comentat dupa rezultate, crec ca nu stiti sa pierdeti. Cei tineri stiu cel mai bine ca nivelul de trai a scazut, nu au locuite locuiesc cu chirie sau prin camine, isi cumpara aparatura electronica second hand, dar de ce???, unde sunt realizarile din ultimii 4 anii?????
Popescu Carmela la 30 Noiembrie 2008, ora 23:54
...ai impresia ca PSD va face ceva te imbeti cu apa chioara...
Chelaru Geanina la 1 Decembrie 2008, ora 00:07
Sint la PSD-PC care ne va ajuta sa nu mai stam in chirie ci in cutii de carton.In orasul meu tot ce inseamna clica PSD sint innavutitii de peste noapte.Un ANL te costa de exemplu 3500 euro (spaga).In acele blocuri nu stau tineri care nu au posibilitati sa isi cumpere o locuinta,acolo stau afaceristi care le dau spre inchiriere sau mai grav se practica prostitutia de lux.Afacerile mari (cu statul) se faceau doar de familiile lor.Acum dupa 4 ani de guvernare locala PDL strada mea e in sfirsit reparata.Am si eu loc de parcare amenajat,orasul e cit de cit curat.Pe timpul PSD ma intrebam cum sa fac sa dau spaga doar la "Seful" , sa ocolesc cateii de linga el ...Vin-o la un ANL sa vezi ce nume de nume stau acolo.Cind a incercat PDL sa ii zguduie s-a gasit un lingau de mai sus sa il traga de urechi.Uite cum stau tinerii.Cind s-a dat in schimb ANL-uri acu' 2 ani au luat doar in ordinea dosarului.Nu s-a tinut cont de pile.E bine???
Miu Cristina la 1 Decembrie 2008, ora 00:28
In sfarsit romanii au realizat ca cele mai multe realizari au fost in timpul guvernarii Psd.
Nicu Alexandru la 1 Decembrie 2008, ora 00:35
era normal sa castige psdul
Doina la 1 Decembrie 2008, ora 01:18
subscriu Geanina
Olimpiu Pop la 1 Decembrie 2008, ora 01:21
dap...PSD...asta e solutia...
Olimpiu Pop la 1 Decembrie 2008, ora 01:22
....si apropos...La multi ani!
A la 1 Decembrie 2008, ora 06:23
nu va inteleg, din 1989 la guvernare s-au succedat fie PDSR/PSD intr-o forma sau alta , cu aliante politice sau fara, fie traditionala 'opozitie' incepand de la Alianta Civica si pana la evolutia din zilele de azi; tara a intrat intr-un proces de tranzitie la un capitalism feroce dar efecte pozitive nu s-au vazut nici cand au fost unii la putere nici cand au fost altii; avem o clasa politica ce lasa de dorit, asa ca degeaba jubilam cand castiga unii si altii ...vorba aceea ma scuzati c....l este acelasi; din punctul meu de vedere traim intr-un sistem lipsit de valori; ideile comuniste se resimt din greu pe toate planurile si in toate domeniile si in ziua de azi - adica profesorii,medicii(ma refer la oameni cu scoala in general-intelectuali) o duc tot rau sint tot impinsi in jos iar in ceea ce inseamna aparatul de stat - politie si celelalte formatiuni MAI, tot ce tine de Parlament si Guvern samd se injecteaza bani cu nemiluita si pe plan al dotarilor si la partea de 'rasplata' a personalului; nu exista clasa de mijloc in Romania ceea ce este cel mai rau semn al unei societati cu mari carente,aproape bolnava, nu exista protectie sociala reala; ne lipsesc prea multe lucruri sa imi ajunga spatiul acesta limitat sa le enumar daramite sa le mai si detaliez; in concluzie din punctul meu de vedere nu mai conteaza cine castiga alegerile cei din varf vor avea aceleasi comportamente fariseice si nu vor aduce nici un beneficiu acelui 'om de rand' care ar trebui sa fie celula de baza a societatii... daca am scapat ceva din vedere va rog sa-mi atrageti atentia,daca nu sinteti de acord cu mine, la fel....
Stefan Pocris la 1 Decembrie 2008, ora 08:24
FFF BINE,,,,BRAVO LOR,,,,,,,,,,, SPERAM SA REPARE SI SA PUNA PE PICIOARE CEEA CE AI FURAT SI AU DARAMAT CEILALTI ,, COALITIA PNL PD ,,,, BRAVO PSD,,,, BRAVO............
Doru Diplas la 1 Decembrie 2008, ora 09:21
-------------Bravo PSD
Bravo PSD, un rezultat foarte bun decat mincinosii de la PD si PNL care in 4 ani nu au facut absolut nimic mai bine ei. Pe timpul guvernarii PSDiste sa mai realizat unele promisiuni facute in campania electorala dar cei de la PD si PNL au mintit ca a fost mai simplu. Am ajuns astazi sa traim mai prost ca inainte. Nu inteleg de ce sustinatorii PD Si PNL au de comentat dupa rezultate, crec ca nu stiti sa pierdeti. Cei tineri stiu cel mai bine ca nivelul de trai a scazut, nu au locuite locuiesc cu chirie sau prin camine, isi cumpara aparatura electronica second hand, dar de ce???, unde sunt realizarile din ultimii 4 anii?????
Trimis de Dobre Adrian la 30 Noiembrie 2008, ora 23:35 ----------


Fu te va s pe toti de comunisti jegosi .Ce a facu bun PSD-ul de la revolutie incoace?Crezi ca este vorba de un joc?stim sau nu sa pierdem?nu intelegeti ca este soarta tari la miloc?Chir sunteti retardati de credeti ca PSD-ul lui Geoana si BOMBONICA poate aduce o rezolvare pentru a trece mai usor prin aceasta criza????Nu au mintit destul acest popor? Nu au furat destul ?Au mirosit bani europeni si au sarit la atac? ....PSDS partid de ..cum la numit ILIEVICI pe Geoana ////PROSTANACI si HOTI
Dima Silviu la 1 Decembrie 2008, ora 10:13
Are dreptate Cristina, cele mai multe "tunuri" de PSD au fost trase. In topul dosarelor DNA, PSD conduce detasat. Pacat ca unii stau mai prost cu memoria...Iacobov,Vantu, Mitrea,Nastase, FNI, Bancorex, Vacaroiu, Petromin...si e prea mic spatiul aici.
Georgiana Uhgureanu la 1 Decembrie 2008, ora 17:30
Oare e atat de greu sa vedem cum au reusit altii sa se ridice? Liberalismul si capitalismul sunt cele mai bune variane. NU polticile sociale. Oameni buni, invatati sa va sacrificati pentru copii si nepotii vostri! Nu va asteptati sa vi se repare strada ca sa stiti cu cine sa votati, nu asta e modul de a alege. Asemena pomeni se fac mereu, cu precadere inainte de alegeri (faceti un exercitiu de memorie si o sa va dati seama). In Iasi, la alegerile locale, cu o saptamana inainte, s-au plantat pe o strada principala copaci in toata firea, nu puieti, si imediat dupa alegeri au fost scosi, si uite asa a castigat iar PSD si primarul cel mai corupt. Incercati sa fiti altruisti si sa ganditi pe termen lung! Nu avem nevoie de pensii, alocatii sau ajutor de somaj mai mare, ci de o politica de crestere durabila, chiar daca pe termen scurt ne cam ustura la buzunare. Numai bine doresc acestei tzarishoare! PS: oricum ma bucur ca macar liberalii au cumulat peste 50%, ceea ce e fenomenal.
Daniel Lungu la 2 Decembrie 2008, ora 12:17
sustinatorii PSD-ului sunt niste oameni orbi. va arunca partidu' niste promisiuni si o politica sociala in fata si din momentul acela nu mai vedeti nimic. toate lucrurile pe care PSD le face sunt pe termen scurt, asta nu o sa duca la o dezvoltare durabila. cat timp o sa fie PSD la putere acei ani sunt de regres, cel mult stagnare, politic, economic si social. nu imi vine sa cred ca mai exista atatia comunisti, care sa ii voteze, si atatia hoti, care au fost votati, in tara asta.

  Inapoi la articolul Topul partidelor politice la alegerile parlamentare Rezultate exit-pol [Update]

Setari Cookie-uri