Comentarii pe articolul O zi de team coaching costa intre 1.500 si 3.000 de euro


Ref la coaching

George Dragos la 26 Septembrie 2007, ora 10:48
Ref la coaching
Pe zi ce trece apar fel de fel de moduri de a pacali lumea si nu degeaba ci numai pe bani.
In loc sa realizeze ceva concret, umbla numai cu teorii rasuflate. - Pe baza coaching-ului v-a muri lumea de foame, ca numai astia cu teoria a intors lumea cu fundul in sus, si de aceea a scapat de sub control multe situaiii din natura, din alimentatie si din comortamentul oamenilor.- Atentie si se cred foarte ,,inteligenti''!
Cosmin Zanfir la 26 Septembrie 2007, ora 11:56
Esti foarete suparat pe aceasta situatie George dar incearca sa gandesti simplist. Astfel de cursuri au un singur obiestiv si anume de a sustine performanta. Eu am beneficiat de el si intr-un cuvant am evoluat iar compania s-a dezvoltat( a creat noi locuri de munca si a devenit un contribuabil constant la bugetul de stat)Cred ca este important in acest moment tinand cont ca parintii nostri primesc o pensie 100% de stat si o asistenta medicala 100% de stat .Hai sa incercam noi generatiile tinere sa schimbam lucrurile in bine incepand in primul rand cu noi ! Esti de acord ?
Gelu Vali Ciciu Colea la 26 Septembrie 2007, ora 16:54
Eu sunt ajutat fff mult de seminarii nu poti sa atingi performanta unora care stiu mecanismele decit la seminarii de fapt cine are informatia are banii nu poti lucra in lumea afcerilor fara unelte cine crede ca poate bate un cui cu pmnul ... nu-i urez dect succes ! Nu poti avea timpul oamenilor de succes decit in cadrul seminariilor eu folosesc seminarii de dezvoltare personala si a afacerii si sunt mindru ca iau lectii de la persoane super care sunt practicieni si nu teoreticieni . Aici in acest compartiment al realizarilor vorbitorului eu m-as uita MAI ATENT. UN astfel de seminar la care merg va fi acum in curind de fapt un week-end seminar intre 5-7 octombrie la Bucuresti Sala Polivalenta pt. ca la Sala Palatului nu se mai poate tine deoarece este neincapatoare in schimbul sumei de 300 ron ...alta viata ! dc doreste cineva pot face rost de bilete.
M. Monica la 26 Septembrie 2007, ora 17:55
nu este un "mod de a pacali lumea", este o treaba profesionista facuta de profesionisti. vorbesc ca psihoterapeut care stie ce inseamna formarea si supervizarea, vorbesc dinauntru si nu dinafara.

Gelu Vali, ciudat mod de a scrie fara virgula si fara punct, nu crezi? oare la ce iti foloseste tie cursurile astea, din moment ce performanta incepe, pentru oricine care se respecta, cu... ortografia? scuze pt impolitete, totusi.

  Inapoi la articolul O zi de team coaching costa intre 1.500 si 3.000 de euro

Setari Cookie-uri