Comentarii pe articolul O noua rasturnare de scor: PSD+PC, primul partid clasat dupa numaratoarea a 99,62% din voturi


RASTURNARE DE SCOR !?!

Dan Chiru la 1 Decembrie 2008, ora 10:43
RASTURNARE DE SCOR !?!
Rasturnare de scor ? Suprema dezamagire !
Dlor nu ne mai pacaliti ! Cistigatori sint tot aceiassi reprezentanti ai clicii de asa zisi politicieni. Nu m-ar mira sa ne anuntati ca si prm a trecut limita electorala. Haideti, cu un pic efort se poate ! daca " enteresul " cotroceniului o cere poate intra si "hoarda de aur " vadimiana.
Alexandru Taradaciuc la 1 Decembrie 2008, ora 10:55
mda... asta asa e! Oricum toata lumea fura! Nu cred ca e o schimbare foarte mare!
Dima Silviu la 1 Decembrie 2008, ora 11:13
Cum de-au gresit sondajele ? N-am mai auzit de un astfel de precedent. Sau au fost comandate ?
Dumitru Ana la 1 Decembrie 2008, ora 11:19
Ce sa intamplat ieri a fost un simplu sondaj care nu poate spune de fiecare data adevarul chiar daca le faci corect depinde cui ii iei interviu, iar aceste date sunt date reale, voturi numarate care spun adevarul. Daca ai noroc sa iei la interviu doar psd-isti atunci in sondajul tau va predomina psd-ul chiar daca pdl-ul castiga in aceea zona, la sondaj e vorba doar de noroc.
Radu Suteanu la 1 Decembrie 2008, ora 11:20
Au fost 'comandate' de francmasoni.

Claudiu Augustin Frecauteanu la 1 Decembrie 2008, ora 11:44
A cazut guvernul ! Traiasca guvernul ! Vorba cantecului:"aia hoti,astia hoti,mama lor la toti !"
Carmen Claudia Predescu la 1 Decembrie 2008, ora 11:49
Nu ma mir de rezultate. Numai la Antena 1 se anunta inainte de alegeri,ca in sondaje conduce alianta PSD+PC. La alte posturi nu erau ei favoritzi. Era o intoxicare a populatiei de catre posturile "motanului Felix". Eu m-am saturat de rosu in fata ochilor si de mutre precum ale lui Geoana,Mitrea,Nastase si altii ca ei din PSD. Iliescu a fost mai destept decat ei ca politician dar a gresit cand a lasat sa intre coruptia in partidul lui. Probabil nu i-a deranjat pe cei amintiti mai sus ca sa nu sufle ei vreo vorba despre Revolutia(mai bine zis lovitura de stat) di 1989. Adevarul era prea dureros pentru el.
Florin Deh la 1 Decembrie 2008, ora 13:05
Sincer, imi doresc sa castige PSD+PC doar de oftica si necaz pt. PDL si Basescu. In PDL stau si ma uit...niciun specialist, in nimic...0, doar fomisti care vor si ei o mica guvernare sa puna laba....de parca n-ar fi destul de bogati, le mai trebuie...Ce dracu tot candideaza Berceanu asta, insista, oamenii din Dolj nu-l vor, el insista pe la toate alegerile, dar asa e omul: lacom si hot. NU mi-e drag PSD, dar macar acolo au tot felul de oameni interesanti (Cristian Diaconescu, etc.)...PNL e partid istoric, nu ma iau de el (are si el probleme lui, dar mai mici). Asa ca...daca castiga PDL ne asteapta o mare dictatura in frunte cu Base :)))...bine ca poate participa la alegeri doar 2 mandate...om scapa in 5 ani si de el...Sa auzim de bine !!!
Liliana Gheorghe la 1 Decembrie 2008, ora 13:41
Era de asteptat. In tara asta mafia va prima intotdeauna, mai ceva ca in Sicilia. Toti mafiotii sunt la putere si astfel legea nu va fi niciodata respectata . Banul face legea in Romania. Macar putem spera ca , dupa ce si-au umplut buzunarele atatia ani, nu vor mai fi atat de avari si vor da la popor putin ( mai ales copiilor).
RUSINE!
Aurel Chiorean la 1 Decembrie 2008, ora 17:53
Parerea mea este ca in Romania 3 este mai mare decat 4.Ramaneti cu bine domnilor,de azi in colo votul meu nu-l veti mai avea.Puteti sa va alegeti intre voi sau sa dati tranta,dar intre voi,nu cu poporul roman.Inca o data am batul occidentul.Halal democratie! Mon cher!!!!!!

  Inapoi la articolul O noua rasturnare de scor: PSD+PC, primul partid clasat dupa numaratoarea a 99,62% din voturi

Setari Cookie-uri