Comentarii pe articolul Bancile pot fi amendate cu 50.000 lei daca schimba comisioanele din contractele de credit


Solutii.Flexibilitate si buna credinta.La unii se poate

Roxana Pitis la 1 Decembrie 2008, ora 19:32
Solutii.Flexibilitate si buna credinta.La unii se poate
"Presedintele MKB Romexterra sustine ca bancile trebuie sa dea dovada de prudenta in perioada urmatoare, sa isi monitorizeze clientii si sa gaseasca solutii pentru a furniza un flux pozitiv al lichiditatii".
Bancile trebuie sa dea dovada de buna credinta si flexibilitate in recuperarea creantelor. Sa gaseasca solutii de buna credinta in recuperarea creantelor si apoi sa cesioneze datornicii catre recuperatorii care nu au nici o utilitate concreta in solutionarea fluxului de lichiditati. Acestia doar hartuiesc agresiv oamenii dar nu ofera cu solutii in afara de amenintari cu executarea si alte amenintari subliminale din care poti intelege ca vor incasa pana la urma asigurarea pe viata. Din momentul in care datoriile ajung pe mana recuperatorilor se creeaza blocajul financiar. Fostii clienti ai bancilor din diverse motive, nu au incredere sa faca plati catre acestia fiindca nu inspira incredere si nu exista certitudinea ca datoria se va stinge.

  Inapoi la articolul Bancile pot fi amendate cu 50.000 lei daca schimba comisioanele din contractele de credit

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile