Comentarii pe articolul Leul s-a apreciat usor in fata euro


manipulare

Daniel Simionescu la 7 Ianuarie 2008, ora 08:49
manipulare
Incredibil ce se intimpla! In decembrie au intrat in tara mai bine de 8 miliarde de euro trimisi in tara de aproape 3 mil muncitorii romini aflati afara tari. In ianuarie prima transa de 8 miliarde de lei va intra in conturile trezoreriei pentru platile din agricultura( in mod special). Unde este apasarea inflationista cind totusi 16 miliarde de Euro este o suma echivalenta de 10% din Buget?
Teoretic euro trebuia sa se deprecieze la sfirsitul lui decembrie ceva mai mult si-n ianuarie din cauza acestor fonduri, deprecierea trebuia sa atinga pragul lui 3,1....9 lei/euro. Si totusi artificial este mentinut pragul de 3,59-6.... .Undeva cineva incearca sa cistige probabil ceea ce altii care se cred destepti strica. E o politica buna cred, dar ar fi mai bine daca am indeparta prostii sa mai faca rau economiei. Sa lasam finantistii sa se ocupe de economiei pentru ca noi oamenii de rind sa nu mai suportam costurile prostiei lor. Oricum pe viitor se prognozeaza o ameliorare a cursului astfel ca spre sfirsitul anului vom avea din nou 3,2-3,3/1euro.
Vasile Podasca la 7 Ianuarie 2008, ora 18:44
Sunt perfect de acord ca se impune publicarea unor comentarii pertinente.
In acelasi timp cred ca ar trebui stabilit ce se intelege prin "comentariu pertinent".
Daca cumva se intelege doar acel comentariu in care nimeni nu este injurat atunci se comite o mare greseala si aceasta pentru ca un comentariu care nu are nicio urma de logica si nu este sustinut din punct de vedere stiintific este la fel de daunator ca si un comentariu in care sunt proferate injurii la adresa cuiva(persoana sau institutie)
Este cazul comentariului de mai sus.

  Inapoi la articolul Leul s-a apreciat usor in fata euro

Setari Cookie-uri