Comentarii pe articolul Care este cel mai potrivit moment pentru a cumpara o locuinta


Azi pe piata imobiliara

Daniela Munteanu la 5 Decembrie 2008, ora 01:14
Azi pe piata imobiliara
Spune cineva ca nu am vazut inca partea cea mai urita a crizei economice si ca, oricine are un pic de minte, nu se baga. E just. Nu se baga - nu in credite imobiliare (presupunind ca le poate obtine).
Insa, oricine are un pic de minte, si ceva lichiditati, se baga. Si o face acum. Pentru ca dupa ianuarie 2009 se vor "limpezi apele" politice si se vor "dezgheta apele" bancare in privinta acordarii creditelor imobiliare.
Cei care vind acum, la preturi mult mai avantajoase (pentru cumparator) comparativ cu cit ar fi cerut asta vara, sunt, asa cum vedem cu totii, cei constrinsi fie de imposibilitatea/dificultatea sustinerii creditelor deja contractate fie, si mai grav, de pericolul lipsei mijloacelor de trai.
Poate ca in urmatoarele doua-trei luni preturile vor mai scadea, dar in niciun caz semnificativ. Iinsa ceea ce azi este pe piata "chilipir" va fi fost de mult vindut.
Istoria ne-a invatat un adevar trist: mereu, in situatii de criza economica, s-au prabusit imperii dar s-au si ridicat unele noi.
Ramine sa vedem cine vor fi marii actori ai acestor vremuri aici, la noi, in Romania..
Eu, daca as dispune de niste bani, as face achizitii imobiliare si, am convingerea ca ele s-ar dovedi a fi, cit de curind, investitii.
La credit imobiliar insa, nu as recurge.
Www la 5 Decembrie 2008, ora 15:38
"Eu, daca as dispune de niste bani, as face achizitii imobiliare si, am convingerea ca ele s-ar dovedi a fi, cit de curind, investitii.
La credit imobiliar insa, nu as recurge." pai da....total de acord.......dar!! traim in lumea cea ideala in care toti dispunem de "niste bani"? am optat deja din 2006 la primul credit imobiliar, apartament vechi, bloc comunist, zona cate de cat ok, oras universitar, din ziua 1 l-am inchiriat, fara un cent de investitie pt ca taxele notariale m-au lasata fara aer, si din ziua 1 chiria a depasit rata cu brio

  Inapoi la articolul Care este cel mai potrivit moment pentru a cumpara o locuinta

Setari Cookie-uri