Comentarii pe articolul Palace Resort & Spa din Sibiu s-a afiliat prin franciza lantului Hilton


RECLAMA LA HOTEL? SAU LA MUSAT&CO?

Alexandru Ph la 5 Decembrie 2008, ora 08:03
RECLAMA LA HOTEL? SAU LA MUSAT&CO?
sper sa fie de bun augur aceasta preluare.Pentru ca in primavara acestui an locatia mai sus amintita nu era finalizata,serviciiile pe parte de alimentatie (restaurantul si conexe)erau in pomii din fata lizierei care desparte hotelul de vecinatatea cimitirului.bineinteles preturile si fitele erau de 5stele(meteoriti).
Ca sa fim totusi obiectivi partea legata strict de hotel-cazarea si restul dotarilor din camere etc ... se ridica la nivelul corect.
Referitor la acest material nu prea am inteles cine este actorul principal in partea de reclama- Hotelul sau Casa de Avocatura care a facut posibila franciza? Normal era ca Hotelul sa iasa in evidenta,dar se aplica regula lauda- ma gura ca eu iti dau sa mananci. Si situatia finaciara prezentata cred ca nu-si are rostul sau se creeaza acelasi aura de High Life prin care se doreste sau se evidentiaza nivelul la care se lucreaza.(am mai intalnit asemenea situatii la abn-teoretic se scria la ABN,dar ce sa faci...)
Cred ca mai mult ajutor -REAL AJUTOR- ar fi fost daca acest Hotel era gata functional inainte de Sibiu capitala culturala europeana-poate ar fi stat si dintre straini mai mult de o zi in Sibiu.
Si nu pot sa ma obisnuiesc cu ideea locatiei- in apropierea cimitirului orasului.
S-or fi terminat locatiile tocmai la acest Hotel.

  Inapoi la articolul Palace Resort & Spa din Sibiu s-a afiliat prin franciza lantului Hilton

Setari Cookie-uri