Comentarii pe articolul Taxa auto pentru masinile vechi a fost triplata


HOTII DIN BUZUNARE

Cancenski Romeo la 5 Decembrie 2008, ora 10:03
HOTII DIN BUZUNARE
Nu mi se pare normal sa se introduca aceasta taxa pantru a proteja industria auto romaneasca , ca de fapt nu este vorba de protectiea fabricilor romanesti ci de protectia CITROEN unde TOVARASUL TARICEANU este actionar si de alte firme de vanzari masini unde alti pupincuristi sunt actionari sau patroni si vor sa nu dea faliment din cauza masinilor aduse de afara .
Pot spune ca o masina adusa de afara si care are vachime de 4 ani sau mai mult este ca si noua avand in vedere ca DRUMURILE DE AFARA SUNT NET SUPERIOARE CELOR DIN ROMANIA unde aceste din urma sunt mai mult piste de raliu decat sosele.
Asa ca aceasta taxa este o hotie si nici macar nu se vede ca se faced ceva cu banii obtinuti in urma ei .
Asa ca sa nu ne mai miram ca unii romani nu se mai intorc in aceasta tara de rahat .
Singura guvernare care ne mai poate salva este : DICTATURA MILITARA SAU REVENIREA REGELUI .
In incheiere as vrea sa adaug ca acei baieti care au facut reclama la bautura spirtoasa au zis bine in reclama :" N-AI CU CINE BAI . NISTE TARANI ! "
Luigi Vasiloni la 5 Decembrie 2008, ora 18:30
Vrei sa sti ce se face cu taxa respectiva ? este simplu, se finanteaza programul rabla.Toate bune pana aici dar cei 4000 lei subventie ii primeste importatorul ca vinde masina contra unei rable.Deci mecanismult este simplu: noi platim taxa la stat iar acesta da taxa la importatorii auto ca sa incurajeze vanzarile ( este o subventie la o masina noua primita nu de cumparator ci de vanzator ).Practic platim taxa si la actionarul Citroen.Bafta in continuare
Zurbau Victor la 7 Decembrie 2008, ora 13:51
Taxa de prima inmatriculare sau taxa de mediu cum este in ultimul timp a fost de la bun inceput facuta in asa fel incit Guvernu Tariceanu sa te oblige sa iti aduci o masina cit mai veche si sa platesti o taxa cit mai mica.Nu mi se pare o chestie normala ca pt. o masina cu motor1800cc.din1994 sa plstesti o taxa de 200-300de euro pe cind pe aceiasi masina dar fabricata in1998 sa platesti chiar si 1200-1300de euro taxa,deoarece se presupune ca in acel interval de 3-4 ani acelei masini i s-au adus unele inbunatatiri din punct de vedere tehnic(aici ne intrind vechile Dacii care 20de ani la rind au avut aceleasi caracteristici tehnice).Si da ce se va intimpla cu noi cu oamenii de rind care nu am reusit sa ne inmatriculam asa zisele rable din occident,deoarece cine a vrut si a avut posibilitate sia luat masina noua ,pe cind rable din occident si-au luat tot oamenii de rind care nu au o alta posibilitate.

  Inapoi la articolul Taxa auto pentru masinile vechi a fost triplata

Setari Cookie-uri