Comentarii pe articolul Taxa auto pentru masinile vechi a fost triplata


taxa auto pentru masinile vechi

Sandu Corina Marilena la 5 Decembrie 2008, ora 10:18
taxa auto pentru masinile vechi
Consider ca este bine sa se aplice aceasta taxa dar, numai masinilor care sunt cu euro 1 si 2 sau non euro, asa se mai poate cere acordul celor de la UE pentru a se preveni poluarea. Aceasta este varianta mea corecta.
Ovidiu Birsan la 5 Decembrie 2008, ora 11:22
Asta doar daca taxa ar imbraca haina obiectiva , aceea a protejarii mediului , insa , hai sa fim seriosi si realisti , scopul este pur comercial : invoca protectia mediului pentru afacearea personala ...! Am devenit prea complicati pentru a ne putea gindi ca hotaririle sunt pur subiective ..! Nu va aduceti SH gen Vw , Opel ..etc ca polueaza , luativa Renault , Dacia sau Peugeot sa va imbatrinesca si sa va ruineze serviciile lor scumpe si fara garantii ...!
Alaju Vladimir la 5 Decembrie 2008, ora 22:34
Doar in Romania este posibil asa ceva.Cand a fost sa intre in vigoare legea cu taxa de mediu in loc de taxa de prima inmatriculare a durat aproape un an.Acum cund e vorba de majorarea taxei se aplica in doua saptamani.Normal ca este vorba de o groaza de bani ....pe de o parte ceea ce vor castiga din taxe, pe de alta parte ceea ce vor obtine de la Renault(Dacia),Peugeot..etc cum a amintit Ovidiu mai sus...

  Inapoi la articolul Taxa auto pentru masinile vechi a fost triplata

Setari Cookie-uri