Comentarii pe articolul Primul bancher care spune ca bancile din Romania au nevoie de un plan de salvare


Iar un articol cu interese.

Laurentiu Cazacu la 11 Decembrie 2008, ora 11:44
Iar un articol cu interese.
Nu prea suntem interesati de parerile acestui domn.In primul rind statul roman nu are de ce sa-i ajute pe ei.Americani isi ajuta bancile americane.Asa ca ajutorul trebuie cautat la statul austriac eventual,daca isi platesc impozitete acolo.Daca nu, atunci in insulele Virgine sau Panama trebuie cautat ajutorul.De incapacitatea manageriala nu se spune nimic in articol. Criza era destul de cunoscuta in mediile bancare si totusi bancile internationale din romania dadeau dobinzi mici la depozite. Toata lumea vroia sa-ti vinda credite.Sfatul meu este restructurarea vinzarea de active.Concedierea directorilor care vegeteaza concomitent cu reducerea salariilor top managerilor.
Iosana Martinov la 11 Decembrie 2008, ora 13:05
Buna idee. Citesc ca salariul MEDIU in sistemul bancar e de aproape 1000 de euro. Presupun ca fetele de la ghiseu si de caserie nu ajung nici la 300...desi, evident sunt dpdv numeric cele mai multe. Deci? cum ajungem la aceasta medie? si pe buzunarul cui?

  Inapoi la articolul Primul bancher care spune ca bancile din Romania au nevoie de un plan de salvare

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile