Comentarii pe articolul Pelican Com: Criza va dura sigur pana in a doua jumatate a lui 2009


Stie el!

Neagu la 14 Decembrie 2008, ora 07:25
Stie el!
Cat o sa dureze czriza, nu stie nimeni! Ca ei spera ca o sa treaca in 6 luni e cu totul altceva. Daca produci 15 mii de euro pe luna sau ai pus-o de 2 milioane in ultimii 5 ani, e clar ca-ti poti cumpara un apartament in complexul Pelican fara regrete! Daca insa ai luat de la banca 150 de mii si peste noapte trebuie sa le dai banii inapoi cu 22% e clar ca esti in pom!
Marcu Eliza la 17 Decembrie 2008, ora 13:21
Ai, oarecum, dreptate, dle. Neagu, insa, oricum la banca platesti foarte mult dobanda, ca astea sunt creditele. Criza sau nu, cei mai multi nu au alta solutie pentru a cumpara un apartament. Sa strangi bani.... nu cred ca e o solutie, caci ajungi la 60 ani si tot nu iti iei casa( daca ai un salariul mediu spre mare). Si eu am cumparat, neregasindu-ma in vreuna din situatiile descrise de dvs..
Ideea era ca, daca tot platesti atat, macar sa iti iei ceva de calitate --- valabil in orice achizitie.Vorba aceea: dai un ban, dar stai in fata. Cum ziceam, zona nu este faimoasa,insa este linistita si frumoasa.In plus eu cred ca mai important este sa stai intr-un imobil solid care sa iti ofere siguranta maxima.
Chiar ar fi bine sa analizam toate variantele posibile pentru a cumpara un apartament. Statul nu stiu cat ajuta, asadar....astept sugestii.
Uite, spre exemplu Pelican a introdus niste promotii interesante.

  Inapoi la articolul Pelican Com: Criza va dura sigur pana in a doua jumatate a lui 2009

Setari Cookie-uri