Comentarii pe articolul Guvernul a fost dat in judecata pentru triplarea taxei auto la masinile second-hand


ultima prostie a guvernului tariceanu

Peter Sragher la 14 Decembrie 2008, ora 10:16
ultima prostie a guvernului tariceanu
a fost facuta acum, la plecare. pai de ce sa sufere "ats" cu distributia de citroien, ca si ceilalti, si dacia ca producator. sa blocam second-handurile.

nu am putut prin taxa desfiintata de catre uniunea europeana, acum gasim alte mijloace, ca sa putem sa vindem masinile noastre la preturi mai mari ca in uniunea europeana. pentru ca sa nu uitam ca multi prefereau sa-si cumpere masini din strainatate, cu optiuni mai multe si cu bani mai putini, pentru ca noii dealeri era musai sa-si scoata repede banii investiti in showroomuri si in serviceuri.

este bine sa triplam taxa. se bucura bulgarii, unde o sa se duca oamenii sa-si inmatriculeze masinile second-hand si unde vor plati de cateva ori mai putin. bagam astfel bani in afacerile bulgaresti, in cei care faciliteaza inmatricularea, in societatile de asigurare, in tot. asta da intelepciunea guvernamentala.

afacerile familiei tariceanu trebuie insa bine protejate de nebunii astia din romania, adica chair cetatenii tarii noastre, care cred ca masinile din germania rulate sunt intr-o conditie mai buna decat cele rulate de aici. ei n-au minte, se insala, las sa cumpere masinile lu tariceanu la greu.




  Inapoi la articolul Guvernul a fost dat in judecata pentru triplarea taxei auto la masinile second-hand

Setari Cookie-uri