Comentarii pe articolul Pensiile private dupa prima saptamana: zeci de mii de contracte semnate


Ca la noi, la nimeni!

Utiu Mirela la 26 Septembrie 2007, ora 20:37
Ca la noi, la nimeni!
Pacat ca la noi totul este altfel ca la altii.Nici n-a inceput bine aceasta campanie si incepe sa te apuce greata de comportamentul unora.La multe firme si chiar institutii publice,sefii influenteaza aderarile.Ameninta personalul si-i obliga sa semneze pentru un anumit fond sau un anumit agent sau mai grav, folosesc datele din dosarele de personal, copii dupa actele de identitate si semneaza in fals actele de aderare.Omul afla apoi ca este inscris si cum sa mai faca reclamatie undeva? Risca sa fie dat afara daca isi arata nemultumirea sau sa fie selectat de calculator in ianuarie pentru semnaturi la mai multe fonduri.
Ce e mai tragic, nimeni nu poate stopa aceasta mascarada.
Pacat pentru o treaba care trebuia sa fie foarte serioasa.
Florin Ilie la 27 Septembrie 2007, ora 19:38
STII DE CE SEFII OBLIGA ANGAJATII SA SEMNEZE CU UN ANUMIT FOND?PTR. CA SUNT SI EI LA RANDUL LOR AGENTI!SI DACA ISI POT MAJORA VENITURILRE PE SEAMA ANGAJATILOR DE CE NU?
Adrian Ciobanu la 27 Septembrie 2007, ora 20:09
bineinteles ca asa se intampla... pt ca "acea" super firma I.. isi permite sa mituiasca o gramada de sefi care pot decide destinul angajatilor... ca doar e pensia lor nu-i asa??? omul simplu nu are nici un cuvant de spus in aceasta mare minciuna..:(((((

  Inapoi la articolul Pensiile private dupa prima saptamana: zeci de mii de contracte semnate

Setari Cookie-uri