Comentarii pe articolul Arabii cumpara integral Telemobil, operatorul de telefonie mobila Zapp


nu semnati contractul cu zapp fara mare atentie

Radwan Kadhanoun la 14 Ianuarie 2008, ora 23:20
nu semnati contractul cu zapp fara mare atentie
Zapp este o telefonie telefonie care functionaza in romania de mult timp, cine citeste contractul cu atentie la inceput vede ca nu este citibil si este plictisitor, scris cu cel mai mic font din lume, ei lucreaza mai rau ca niste camatari. o zi intarziere sau cateva zile, se calculeaza penalitati nu la luna urmatoare ci dupa ce reziliez contractul cu ei crezand ca ai terminat cu ei, te trezesti cu niste calcule de penalitati de necrezut, si trebuie sa platesti ceea ce nu ai cunsumat. camatarii nu practica 1% penalitati pe zi de intarziere. sunt foarte smecheri, fiti atent cand semnati un contract cu ei. poate nu il mai semnati. un arab
Eu Il la 15 Ianuarie 2008, ora 19:52
Crezi ca sauditii vor schimba lucrurile in bine? poate tocmai asta le suride!
Cosmin-Danut Gata la 16 Ianuarie 2008, ora 21:56
Daca reziliezi in conditile care sunt specificate in contract nu iti incaseza nimeni nici o penalitate, indiferent daca in timpul contractului ai avut foarte mari penalitatile. Poate ai fost reziliat la neplata facturiiiii.
Lorand Jakubik la 17 Ianuarie 2008, ora 18:37
Si eu am reziliat contractul la zapp dupa prevederile cum e trecut in contract (anuti prin scris cu 30 zile calendaristice cand ti se termina contractul de un an si asa mai departe) si tot mi a venit dupa jumat de an o factura de 150 de RON si am mers totusi sa platesc ca un cetatean normal ca stiu ca am intarziat cateodata cu plata a iesit la iveala ca tre sa platesc 210 RON ca suma respectiva a fost numa penalitatile. Si asa dupa aproape 8 luni de reziliere am mai platit o suma cat de cat pt nimic. Un singur lucru nu inteleg daca stia Firma (Telemobil) ca clientul respectiv mai are de platit de ce o plateste telefonul, ca dupa reziliere am dus telefonul inapoi cu toate accesoriile si mi a luat ca Telefon secondhand si a platit suma de 20 de dollari daca nu ma insel. Why ??? nu stiu nici pana akum.
Kata Cata la 12 Februarie 2008, ora 00:23
Poate sa-mi spuna cineva daca pot renunta la internet de la zapp? Abon la tel e 4$ si (upg. internet unlimited)=11$ si as vrea sa renunt la internet fara a plati rezilierea de 200$. Tel-ul ma gandeam sa-l tin pana la sfarsitul anului.
Justin Timberlake la 5 August 2009, ora 01:55
povestind cu cineva odata despre nesuferitii de dealeri ce-i are zappul, am ajuns la concluzia ca tot ce pot face dupa 3 incercari inutile de reziliere a abonamentului, este sa nu le mai platesc. Baiatul, trecut prin toata aventura cu ei mi-a spus asa:
- nu le mai platesti nimic si-i lasi sa-ti trimita felicitari
- daca o sa te sune, ii intrebi de ce contractul nu e semnat pe fiecare pagina asa cum ar trebui sa fie un contrat legal (cum de altfel se face si pe la banci)
- in caz ca o sa te cheme in instanta, bagi la inaintare dealerul ala care de obicei are multa vrajeala in el, spui ca n-ai avut ochelarii la tine si n-ai vazut ce ai semnat si te-ai dus pe spusele dealerului si ca o completare la toate astea vine scrisul mic de pe contract care da dovada din start de rea vointa.
La el a tinut schema... bft celor care o sa incerce :))

  Inapoi la articolul Arabii cumpara integral Telemobil, operatorul de telefonie mobila Zapp

Setari Cookie-uri