Comentarii pe articolul G. Butunoiu: Cei care fac sacrificii pentru firma risca sa sfarseasca intr-o frustrare dureroasa


Luati decizii in interesul vostru

Elena Sanduc la 15 Ianuarie 2008, ora 14:07
Luati decizii in interesul vostru
Corect comentariu. Simtit pe propria piele. Cine are de auzit, sa auda si sa ia decizii in interesul propriu. Am muncit mult, si mai rau, m-am implicat in toata activitatea firmei de parca as fi fost actionar majoritar. De unde mi s-a tras si porecla (culmea chiar din partea patronului): "stahanovista". Am gandit la acea vreme ca daca merge bine firma imi va fi si mie bine.Nesanatoasa gandire! Salariul meu a crescut in medie cam 100 lei/la 2 ani, cifra de afaceri a firmei, cu mult mai multe zero-uri.
Cine a fost vinovat? EU. Trebuia sa iau mult mai devreme decizia de a avea propria afacere.
Va doresc succes si decizii bune!
Maria Ramona Tarcuta la 17 Ianuarie 2008, ora 07:44
Referitor la acest comentariu: La momentul cand ai luat decizia de a te darui prin munca firmei , creierul tau a actionat in consecinta, greseala ta a constat in omiterea pregatirii prin negociere a avantajelor pe care le asteptai.Atunci cand iei o decizie, iti asumi rezulatatele, daca decizia nu prevede si ceea ce doresti sa obtii , inseamna ca nu ai gandit in consecinta acest lucru, deci nu ai cum sa te astept sa se produca ceea ce ai visat. Lucrurile se intampla daca sunt construite (o prima etapa telul si a doua etapa este costruirea telului). Ceea ce ti s-a intamplat vine din prea mare incredere in sisteme si patroni. Fiecare gandeste pentru el in sistemul actual. Consider insa ca este un mod de gandire deficitar care genereaza succes pe termen scurt. Adevarata sansa o au companiile care reusesc prin oamneii pe care ii angajeaza in functii de conducere, sa promoveze acele lucruri care aduc beneficii atat companieie cat si angajatilor ei.Aurul unei companii il reprezinta oamenii, care, daca sunt stimulati printr-un mediu sanatos si material , viitorul este garantat in compania respectiva. Secretul il reprezinta grupul de oamnei\ni care iau decizii si modul lor de a vedea viitorul firmei alaturi de angajati multumiti.

  Inapoi la articolul G. Butunoiu: Cei care fac sacrificii pentru firma risca sa sfarseasca intr-o frustrare dureroasa

Setari Cookie-uri