Comentarii pe articolul Disputa privind regulile pensiilor private. Episodul doi


Cereri comuniste catre guvern comunist...

Constantin Stoica la 16 Ianuarie 2008, ora 17:01
Cereri comuniste catre guvern comunist...
Conducerea Aviva stie ca la carma tarii sunt tot comunisti care decid. De aceea vine cu cereri comuniste....la loterie, sa nu participe cei care au mai mult de 20% din piata....De ce?

Cei de la ING si ALIANTZ au bagat sute de mii sau milioane de euro in imagine, structura, logistica....etc pentru a crea reputatia si numele de care se bucura acum.

Adica, lasa-i pe cei seriosi care au demonstrat decenii la rand ca respecta ceea ce spun si hai sa le dam (guvernule)la neica nimeni (care-si face un fond de pensii peste noapte)posibilitatea sa ia felii din tort.

Asta vrea sa spuna AVIVA prin aceasta cerere comunista. Asta au avut in vedere cei care au creat si aprobat legea pensiilor.

Vai de cine nu invata nimic din ceea ce se intampla in jurul lui. Vai de cel neinformat si care spune ca aceste lucruri nu sunt de el. Vai de cel caruia ii este lene sa gandeasca pentru viitorul lui.

Va las cu bine.
Anca Pirvan la 17 Ianuarie 2008, ora 09:35
Frumos m-as bucura sa citeasca acest comentariu exact cine trebuie!!!!!!!!!!!!!! suntem satui de amatori,mai vrem si profesionisti. O zi minunata!!!!!!!!!

  Inapoi la articolul Disputa privind regulile pensiilor private. Episodul doi

Setari Cookie-uri