Comentarii pe articolul Disputa privind regulile pensiilor private. Episodul doi


BA DIN CONTRA !

Andreea Ungureanu la 17 Ianuarie 2008, ora 00:58
BA DIN CONTRA !
Eu cred ca ar trebui exclusi cei care nu au reusit un minim de un "x" procente. Cum adica sa distribui din "burta" business, catre unul care nu a fost in stare sa-si stranga singur nici un client?
Chiar ma gandeam acum ceva timp la acest subiect, dar nu m-a intersat foarte tare. Vazand insa ca ACUM (aproape de sfarsitul inscrierilor) cineva ridica problema unor modificari mi se pare ABSOLUT HILAR.
NU fac parte dintre cei care hulesc Romania pe absolut orice subiect le iese in cale, cu replica CA LA NOI LA NIMENEA, insa, MODIFICAREA REGULILOR JOCULUI in timpul desfasurarii lui (in domenii de la cele mai nesemnificative - pana la domenii de importanta fundamentala pentru tara)- cred ca numai la noi se poate ... PACAT!

Mariana Florea la 17 Ianuarie 2008, ora 11:02
Comentariul mi se pare pertinent. Asa se intampla si la nivel macro atunci cand este vorba despre legi care ar trebui sa reglementeze concret niste afaceri. Daca un anume jucator pe piata business (indiferent de domeniu) nu isi atinge tintele propuse, introduce modificarea legii care reglementeaza regulile jocului. Cred ca ar treubui sa fim mai exigenti cu noi insine si sa nu mai dam vina pe cei din afara noastra. Nici eu nu sunt dintre aceia care acuza Romania pentru orice esec, dar parca s-a impamantenit la noi o regula sa dam vina pe cei din afara decat pe noi insine. Mereu sunt de vina altii (care ori ne saboteaza, ori nu ne iau in serios) decat sa facem o analiza serioasa a activitatii proprii. Cei de la ING, in timpul campaniei, erau prezenti aproape la fiecare colt de strada si spuneau concret ce inseamna pilonul II, ca sa dau numai un exemplu. Insasi spoturile publicitare erau foarte explicite s.a.m.d.
Sa ne intelegem, nu fac parte din nici o retea de pensii private, sunt sociolog si nu pot sa nu observ ca romanul are un anume fel de a se comporta in fata esecului.

  Inapoi la articolul Disputa privind regulile pensiilor private. Episodul doi

Setari Cookie-uri